Oldal frissítése

SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Clean Balance mélytisztító sampon 1000 ml

8 590 Ft

SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Clean Balance mélytisztító sampon 1000 ml

Szeretnéd, ha a hajad elbűvölően szép lenne? Ez esetben a(z) SCHWARZKOPF PROFESSIONAL 1000 ml kapacitással rendelkező samponja biztosan elvarázsol. Mindenekelőtt azoknak a szőkéknek ajánlott, akiknek a hűvös szőke szín tetszik. Természetesen ez a sampon nem helyettesíti a rendszeres hajmosást, ugyanakkor nagyszerű módja a szín világosításának. A(z) SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Clean Balance mélytisztító sampon 1000 ml minden hajtípusra kiváló választás. Női és férfi hajra tökéletes. Amennyiben szeretsz folyékony (klasszikus) állagú samponokat használni, ez a típus garantáltan tetszeni fog. Mélyen tisztítja a hajat, ezáltal kellemes és friss érzést biztosít. Ez a(z) parabénmentes, szulfátmentes, keratinos és természetes összetevőjű sampon professzionális gondoskodást nyújt a hajadnak.

A(z) SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Clean Balance mélytisztító sampon 1000 ml sampon legfőbb jellemzői

  • Használatával a hajad gyönyörű és egészséges lesz
  • Eltávolítja a sárga tónusokat
  • A(z) SCHWARZKOPF PROFESSIONAL sampon teljes űrtartalma 1000 ml
  • Minden hajtípusra csodás választás
  • Nőknek és férfiaknak is tökéletes
  • Mélyen tisztítja a hajat, és eltávolítja az összes szennyeződést
  • A(z) SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Clean Balance mélytisztító sampon 1000 ml sampon típusa: folyékony (klasszikus)
  • Összetétel: parabénmentes, szulfátmentes, keratinos és természetes összetevőjű

Összetétel

AQUA (WATER, EAU)*COCAMIDOPROPYL BETAINE*LAURYL GLUCOSIDE*SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE*SODIUM METHYL COCOYL TAURATE*SODIUM CHLORIDE*SODIUM METHYL 2-SULFOLAURATE*TOCOPHERYL ACETATE*SOY AMINO ACIDS*WHEAT AMINO ACIDS*SERINE*THREONINE*ARGININE HCL*PARFUM (FRAGRANCE)*SODIUM BENZOATE*DISODIUM 2-SULFOLAURATE*CITRIC ACID*SODIUM METHYL ISETHIONATE*PHENOXYETHANOL*LAURIC ACID*COCONUT ACID*SODIUM SULFATE*C12-18 FATTY ACIDS METHYL ESTERS*ZINC LAURATE*TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE*SODIUM LAURATE*LINALOOL*HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE*ALPHA-ISOMETHYL IONONE*PROPYLENE GLYCOL*PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE*MENTHOL*BENZYL ALCOHOL*SODIUM HYDROXIDE*POTASSIUM SORBATE

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szulfátmentes, Keratinos, Természetes összetevőjű

Hatás

Hatás Mélytisztítás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  KSVL7573
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4045787725032
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15