Oldal frissítése

SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Clean Balance Color Freeze sampon 1000 ml

8 590 Ft

SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Clean Balance Color Freeze sampon 1000 ml

Szeretnéd, ha a hajad elbűvölően szép lenne? Ez esetben a(z) SCHWARZKOPF PROFESSIONAL 1000 ml űrtartalommal rendelkező samponja biztosan lenyűgöz. Főként azoknak a szőkéknek ajánlott, akik imádják a hűvös szőke színt. Ez a sampon nem helyettesíti a rendszeres hajmosást, viszont nagyszerű módja a szín világosításának. A(z) SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Clean Balance Color Freeze sampon 1000 ml festett hajra kiváló választás. Női és férfi hajra tökéletes. Hogyha szeretsz folyékony (klasszikus) állagú samponokat használni, ez a típus tetszeni fog. Fényes ragyogást biztosít. Ha hidratált hajat szeretnél, ebben a samponban nem fogsz csalódni. Különleges összetételének köszönhetően páratlan tápláló sampon. Ez a(z) parabénmentes, szulfátmentes, keratinos és természetes összetevőjű sampon megfelelő gondoskodást nyújt a hajadnak.

A(z) SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Clean Balance Color Freeze sampon 1000 ml sampon fontosabb jellemzői

  • Használatával a hajad ápolt és egészséges lesz
  • Eltávolítja a nem kívánt sárga árnyalatot
  • A(z) SCHWARZKOPF PROFESSIONAL sampon max. kapacitása 1000 ml
  • Ideális választás festett hajra
  • Nőknek és férfiaknak is tökéletes
  • Hajadnak fényes ragyogást kölcsönöz
  • Tartósan hidratálja a hajat
  • Táplálja a hajat
  • A(z) SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Clean Balance Color Freeze sampon 1000 ml sampon típusa: folyékony (klasszikus)
  • Összetétel: parabénmentes, szulfátmentes, keratinos és természetes összetevőjű

Összetétel

AQUA (WATER, EAU)*COCAMIDOPROPYL BETAINE*SODIUM METHYL COCOYL TAURATE*COCO-GLUCOSIDE*SODIUM CHLORIDE*SODIUM METHYL 2-SULFOLAURATE*PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE*MAGNESIUM CITRATE*CITRIC ACID*SOY AMINO ACIDS*WHEAT AMINO ACIDS*SERINE*THREONINE*ARGININE HCL*PEG-7 GLYCERYL COCOATE*CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE*PARFUM (FRAGRANCE)*SODIUM BENZOATE*PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL*DISODIUM 2-SULFOLAURATE*COCONUT ACID*GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE*HYDROGENATED CASTOR OIL*SODIUM SULFATE*C12-18 FATTY ACIDS METHYL ESTERS*LINALOOL*BENZYL SALICYLATE*HEXYL CINNAMAL*LIMONENE*CITRONELLOL*GERANIOL*PROPYLENE GLYCOL*SODIUM HYDROXIDE*BENZYL ALCOHOL*METHYL BENZOATE*POTASSIUM SORBATE

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szulfátmentes, Keratinos, Természetes összetevőjű

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  KSVL7578
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4045787722772
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20