Oldal frissítése

SCHOLL Krém repedezett sarokra keratinnal 2 × 60 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SCHOLL Krém repedezett sarokra keratinnal 2 × 60 ml

A Scholl lábkrém egyedülálló módon kezeli a repedezett sarkakat. A különleges technológia keratint tartalmaz, amely gyorsan és megbízhatóan képes kezelni a fájó és repedezett sarkakat. Már az első alkalmazás után látható eredmény tapasztalható, és rendszeres használat mellett a lábak ápoltak, puhák és vonzóak lesznek. Az aktív K+ technológia hatékonyan állítja helyre az érdes, száraz és repedezett bőrt. Erősíti a bőr védekezőképességét, serkenti a gyorsabb regenerációt és az új bőrsejtek képződését. A keratin mélyen hidratálja, táplálja és tökéletesen puhává varázsolja a bőrt. Gondoskodj lábaidról a Scholl lábkrémmel a selymesen puha és rugalmas bőr érdekében! 

A SCHOLL sarokkrém keratinnal, 2×60 ml legfontosabb jellemzői

  • Minőségi gondoskodás a lábadnak a Scholl márkától 
  • Keratinnal a hidratálás és táplálás érdekében
  • Speciális technológia az érdes bőr helyreállítására
  • Gyors eredmények
  • Scholl krém a fájó és repedezett sarkakra

Hatóanyagok:
Keratin - rugalmasságot, feszességet és mélyhidratáltságot nyújt a bőrnek, elősegíti a regenerációt.
Aktív K+ technológia - aktívan helyreállítja az érdes, száraz és repedezett bőrt, erősíti a bőr védekezőképességét és gyorsabb regenerációra serkent.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Használat:
Naponta egyszer vagy kétszer, egyenletes rétegben kend be a lábakat. Ideális az éjszakai használat, amikor a lábak pihennek, és a krém jobban felszívódik.


Összetétel

Aqua, Karbamid, Dimetikon, Decil-oleát, Petrolatum, Lanolin, Dikokoil-pentaeritritil-disztearil-citrát, A mikrokristályos bőr, Glyceryl oleate, Paraffin, Keratin, Hidrolizált keratin, Panthenol, Alumínium-sztearát, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Carbomer, Klórfenezin, Bisabolol, Tocopheryl acetate, Szorbit, Methylparaben, Butilparabén, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, BHA, Citric acid, Nátrium-foszfát, Faex, Kálium-szorbát.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 120 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Illatmentes, Keratinos

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Repedezett sarokra

Terméktípus

Terméktípus Krém

Tulajdonságok

Hatás Regeneráló
Kód:  NOH013s
Termékszám:  NOH013s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20