Oldal frissítése

Schauma Silk Comb, 400ml

4,9 7 értékelés
1 090 Ft

Schauma Silk Comb, 400ml

Szeretnéd, ha a hajad mindig szép és egészséges lenne? Akkor a(z) SCHAUMA 400 ml kapacitású samponja biztosan elvarázsol. Elsősorban azoknak a szőkéknek ajánlott, akiknek a hűvös szőke szín tetszik. Természetesen ez a típusú sampon nem helyettesíti a rendszeres hajmosást, ugyanakkor nagyszerű a szín világosítására. A(z) Schauma Silk Comb, 400ml rakoncátlan és töredező hajra csodás választás. Női hajra tökéletes. Hogyha szeretsz 2 az 1-ben konzisztenciájú samponokat használni, ez a típus biztosan tetszeni fog. Fényes hatást biztosít.

A(z) Schauma Silk Comb, 400ml sampon legfontosabb jellemzői

  • Használatával a hajad gyönyörű és egészséges lesz
  • Semlegesíti a kellemetlen sárgás tónusokat
  • A(z) SCHAUMA sampon max. űrtartalma 400 ml
  • Kiváló választás rakoncátlan és töredező hajra
  • Női sampon
  • Hajad fényes és ragyogó lesz
  • A(z) Schauma Silk Comb, 400ml sampon típusa: 2 az 1-ben

Összetétel

Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Rosa canina gyümölcsolaj, Disodium cocoamphodiacetate, Nátrium benzoát, Citric acid, PEG-7 glyceryl cocoate, Cocamide MEA, Dimetikon, Parfum (fragrance), PEG-40 hydrogenated castor oil, Glycol distearate, Laureth-4, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Hydrogenated castor oil, Sodium hydroxide, PEG-120 metil-glükóz-dioleát, Limonene, Propylene glycol, Linalool, Laureth-23, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Citronellol, Sodium salicylate, Benzyl alcohol, Phenoxyethanol, CI 17200 (vörös 33)

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa 2 az 1-ben

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Fésülést könnyítő

Haj típusa

Haj típusa Rakoncátlan és töredező

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  KSVL6584
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000101656695
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10