Oldal frissítése

Schauma Repair and Care, 400ml

4,6 22 értékelés
1 090 Ft

Schauma Repair and Care, 400ml

Gazdagon regeneráló ápolás a sérült és száraz hajra. A shea vajjal és kókusz kivonattal rendelkező új formula nyugtatja és regenerálja a haj szerkezetét a láthatóan rugalmasabb és egészséges frizura érdekében. Hajad puhább, erősebb és megfelelően ápolt lesz. Erősíti a hajat a gyökerekről a hajvégekig. Már az első használat után érezni fogod a változást.


BIZONYÍTOTT HATÉKONYSÁG: Az intenzíven erősítő fehérjével rendelkező Schauma 100% -os erőt biztosít a hajszálaknak. Hajad szép és tökéletesen táplált lesz.


Főbb jellemzők

  • Tisztaság
  • Erősség
  • Ellenállóság
  • Aktiválja a gyökereket
  • Dússágot ad
  • Sérült és gyenge hajra ideális

Használat:
Vigye fel a nedves hajra, habosítsa, majd öblítse le vízzel.
Műszaki adatok:
A termék alkalmas normál, gyengített hajra.Az optimális eredményeket rendszeres használat révén érik el. A bőrtűrés dermatológiailag bizonyított.

Térfogat:
400 ml

Összetétel

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Glycine, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Fruit Extract, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycol Distearate, Citric Acid, Sodium Benzoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cocamide MEA, Dimethicone, Laureth-4, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Laureth-23, Glycerin, Coumarin, CI 16255, CI 47005


Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú, Sérült

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  VLS445
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3838824138923
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20