Oldal frissítése

Schauma Q10 Fullness, 400ml

4,6 21 értékelés
1 090 Ft

Schauma Q10 Fullness, 400ml

Q10 gazdagító sampon töredezett és gyenge hajra. A továbbfejlesztett szilikonmentes formula Q10 koenzimmel serkenti a keratin termelődését a hajban, így haja puhább, erősebb és könnyen kezelhető lesz. A hajhagymáktól kezdve a végekig erősíti haját, a változás már az első használat után érezhető.


Kimutatott hatékonyság: A Schauma intenzíven erősítő fehérjével látja el a hajat a 100%-os erősségért, így a haj szép lesz és tökéletesen táplált.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Tisztaság
  • Hajerősítés
  • Tartós
  • Aktiválja a haj gyökereit
  • Volumen növelő hatás
  • Töredezett és vékonyszáló hajra

Alkalmazás:
Vigye fel a nedves hajra, habosítsa, majd öblítse le bő vízzel.
Specifikációk:
A termék ideális normál vagy sérült hajra. Az optimális eredményeket rendszeres használattal érheti el. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt.

Kiszerelés:
400 ml-es

Összetétel

Aqua, nátrium-lauret-szulfát, betaint, nátrium-klorid, hidrolizált keratin, Glycine, pantenol, ubikinon, Simmondsia Chinensis mag olaj, dinátrium-hidrogén-kókusz-amfodiacetát, glikol-disztearát, PEG-7-gliceril-kokoát, nátrium-benzoát, kokamidMEA, citromsav, Polyquaternium-10 , Laureth-4, Parfüm, hidrogénezett ricinusolaj, PEG-40-hidrogénezett ricinusolaj, linalool, glicerin, propilénglikol

 

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Szilikonmentes

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  VLS438
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3838824193106
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15