Oldal frissítése

Schauma Fresh it Up! 400ml

4,6 21 értékelés
Szuper ár
1 490 Ft

Schauma Fresh it Up! 400ml

Vitalizáló sampon a golgotavirág tej természetes erejével, amelyet a gyorsan zsírosodó hajtövekre és a száraz hajvégekre fejlesztettek ki. Fényt és rugalmasságot kölcsönöz a hajnak, a hajtövektől a hajvégekig tökéletesen táplálja azt. A golgotavirág gyengéden tisztítja a hajhagymákat, miközben a hajvégeket ápolja, a regenerált és dús haj tartós érzését adja.


A hatékonyság bizonyítéka: a Schauma intenzíven fehérjével olyan eszközt ad a hajnak, amellyel 100%-osan megnövelheti erejét. A haj szép és látszólag tökéletesen táplált lesz.

 

Legfontosabb jellemzők

Alkalmazás:
Vidd fel a nedves hajadra, képezz habot, majd öblítsd le vízzel. 
Specifikációk:
A termék alkalmas a normál gyengült hajra. Optimális eredmény a rendszeres használat során érhető el. Bőrgyógyászatilag bizonyított.

Térfogat:
400 ml

Összetétel

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, betaint, nátrium-klorid, hidrolizált keratin, glicin, Panthenol, maracuja gyümölcs kivonat, Simmondsia Chinensis mag olaj, dinátrium-hidrogén-amfo, glikol-disztearát, PEG-7 gliceril-kokoát, nátrium-benzoát, kokamidMEA, citromsav, Laureth-4, Parfüm, Polyquaternium-10-hidrogénezett ricinusolaj, propilén-glikol, PEG-40-hidrogénezett ricinusolaj, linalool, limonén, Glicerin

 

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Zsíros, Normál, Sérült

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  VLS447
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3838824293813
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20