Oldal frissítése

Schauma 2in1 Sports Power, 400ml

4,7 41 értékelés
1 090 Ft

Schauma 2in1 Sports Power, 400ml

Schauma Sport sampon az aktív életet élő férfiak hajának és testének intenzív tisztítására. A továbbfejlesztett, szilikonmentes készítmény T-karnitinnel és proteinnel azonnal erősíti a haj szerkezetét, erőssé és ellenállóvá teszi azt. Hosszú ideig hat és 100%-os frissességet kölcsönöz.


Bizonyított hatékonyság: A Schauma sampon intenzíven erősítő fehérjével pótolja a meggyengült hajból hiányzó alkotóelemeket. A hajadat széppé és tökéletesen ápolttá teszi.

 

Legfontosabb jellemzők

alkalmazás:
Vidd fel a benedvesített hajra, dörzsöld be, majd öblítsd le vízzel.
használat:
A termék alkalmas a száraz és sérült haj ápolására. A kívánt hatás eléréséhez rendszeres használat szükséges. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

mennyiség:
400 ml

Összetevők

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Hydrolyzed Keratin, Glycine, Panthenol, Carnitine, Taurine, Tartaric Acid, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Cocamide MEA, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Polyquaternium-10, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, CI 16035, CI 19140, CI 15985

 

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Szilikonmentes

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  VLS450
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000100860246
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15