Oldal frissítése

SAVO univerzális fertőtlenítő spray 500 ml

4,7 45 értékelés
990 Ft

SAVO univerzális fertőtlenítő spray 500 ml

A SAVO univerzális fertőtlenítő spray hatékonyan távolítja el az összes vírust és baktériumot. Tökéletes higiéniát biztosít. Minden felületen, különösen a fürdőszobában és a konyhában tökéletes tisztaságot garantál. A praktikus permetező könnyű kezelést biztosít, és könnyen tisztíthatóak vele a nehezen elérhető felületek is. A spray használható konyhai felületeken, csempéken, szanitereken, WC-ülőkén, kukákon és más mosható felületeken.
Alkalmazás:
Nyomja meg a biztonsági reteszt, és tekerje a fújó fejet megfelelő pozícióba. Fújd a spray-t a felületre. A munka végén tekerd vissza a fújó fejet stop pozícióba. Hagyd hatni a tisztítószert 15 percig a baktériumok eltávolításáért, vagy 60 percig a vírusok eltávolításáért. Az idő leteltét követően töröld le a tisztítószert nedves kendővel.
Térfogat:
500 ml-es
Tartalmaz:
Fertőtlenítőszer: Nátrium-hipoklorit 0,52 g / 100 g, 5% -nál kevesebb anionos felületaktív anyagokat, klór alapú fehérítőszert (nátrium-hipoklorit), parfümöt, limonént, metil-izotiazolinont, metil-izotiazolinont.

 

Összetétel

Disinfectant: sodium hypochlorite 0,52 g/100 g. Less than 5% anionic surfactants, chlorine bleaching agents (sodium hypochlorite), perfume, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Fertőtlenítés

Típus

Tisztítószer típus Spray

Klórtartalom

Klórtartalom Klóros

Használat

Rendeltetés Általános

Funkciók

Funkciók Felületvédelem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fertőtlenítő, Univerzális, Antibakteriális
Klórtartalom Klóros

Darabszám

Darabszám 1 db

Űrtartalom

Űrtartalom 0,5 l

Rendeltetés

Rendeltetés Általános, Spray
Kód:  CIS065
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8710908108419

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15