Oldal frissítése

SANYTOL Univerzális padlótisztító 5 l

4,8 36 értékelés
6 590 Ft

SANYTOL Univerzális padlótisztító 5 l

A tiszta padló fénylő ragyogásáról a Sanytol márkájú univerzális tisztító gondoskodik az otthonodban. A termék használható szinte minden típusú padlófelületen. Az öt literes kiszerelésű tisztítószer eukaliptusz illatú, és nem tartalmaz klórt. Hármas hatásával tisztítja, zsírtalanítja és fertőtleníti az összes padlófelületet. Ha kipróbálod a Sanytolt, többet nem akarsz más vegyszert használni a takarításhoz!

 

Az Univerzális Sanytol padlótisztító  legfontosabb jellemzői

  • Univerzális tisztítószer, amely zsirtalanít, tisztít és fertőtlenít minden felületet
  • Megtisztítja a felületet az összes baktérium, vírus és penész 99,9% -ától
  • A Santytol univerzális padlótisztító kellemes eukaliptusz illatú
  • Praktikus, 5 literes kiszerelés
  • Klór-mentes

Összetétel:
Biocid hatóanyag (TP2 / AL) didecil-dimetilammónium-klorid: 5000 mg / kg, <5% nemionos felületaktív anyag, <5% kationos felületaktív anyag, illatszer

Figyelmeztetés:
Használat előtt olvasd el a termékre vonatkozó használati utasításokat! Használd a biocid terméket biztonságosan. A termék hosszan tartó és káros hatással bír a vízi élőlényekre. Ha orvosi segítségre van szükséged, tartsd a terméket vagy a címkéjét kéznél. Gyermekektől mindig elzárva tartandó! A termék lenyelése estén: Ha rosszullét jelentkezik, azonnal TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ kell fordulni! Bőrrel való érintkezés esetén: Mosd le szappannal és vízzel, és kezeld a bőrfelületet a megfelelő bőrnyugtató szerekkel. Szembe kerülés esetén: A kontaktlencsék eltávolítása után tiszta, folyó vízzel kb. 15 percen át alaposan mosd meg a szemeidet. Ha a tünetek továbbra is fennállnak, azonnal fordulj orvoshoz!

 

Összetétel

összetétel.
Biocid hatóanyag (TP2/AL) didecil-dimetil-ammónium-klorid: 5000 mg/kg, < 5% nem ionos tenzid, < 5% kationos felületaktív anyagok, parfümök

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Rendeltetés

Rendeltetés Padlóra

Típus

Tisztítószer típus Folyékony

Klórtartalom

Klórtartalom Klórmentes

Funkciók

Funkciók Fényesítő, Felületvédelem, Zsíroldó

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fertőtlenítő, Univerzális
Klórtartalom Klórmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 5 l

Rendeltetés

Rendeltetés Általános

Felület típusa

Felület típusa Minden típusú felületre

Típus

Típus Tisztító, Fertőtlenítő
Kód:  CIS284
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3045206615006
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10