Oldal frissítése

SANYTOL Univerzális antiallergén fertőtlenítő-tisztító 500 ml

4,7 17 értékelés

SANYTOL Univerzális antiallergén fertőtlenítő-tisztító 500 ml

A Sanytol univerzális tisztítószer mindenféle felületet megtisztít és fertőtlenít. Ideális otthoni használatra, ahol hatásos baktériumok, gombák, penészgombák és vírusok ellen. Ezenkívül 98% hatékonysággal semlegesíti az atkákat, macska- és a pollen allergéneket. A Sanytol fertőtlenítőszer nem tartalmaz klórt vagy színezékeket. Dermatológiailag tesztelték, és egyedi összetétele nem okoz foltokat. Friss, tisztaság illatot hagy. A használat egyszerű és gyors.

A Sanytol Universal Cleaner fertőtlenítőszer fő jellemzői

  • A baktériumok, gombák és vírusok 99,9% -át eltávolítja
  • Semlegesíti az allergének 98% -át atkákból, macskáktól és pollenből
  • Sallmonella és Listeria ellen is hatásos
  • A Sanytol univerzális tisztító fertőtlenítőszerek nem tartalmaznak klórt vagy színezéket
  • A termék dermatológiailag tesztelt

Az univerzális tisztítószer, a Sanytol fertőtlenítés hármas hatása

Baktériumölő az EN 13697 (5 perc), a fungicid az EN 13697 (15 perc) szerint, vírusellenes az influenza A (H1N1) vírus és a Herpes simplex és az EN 14476 (5 perc) vírusok ellen. Eltávolítja a baktériumokat, vírusokat és gombákat (allergiás forrásokat) minden típusú felületről. Eltávolítja többek között a Herpes vírust, a H1N1 influenza vírust, a Staphylococcus aureust, a Candida albicans-t, az Escherichia coli-t, az Aspergillus niger-t, a Pseudomonas aeruginosa-t, az Enterococcus hirae-t.

Használat:
Használati utasítás: Fújd a sprayt a tisztított felületre és hagyd 5 percig hatni. Alapos fertőtlenítés érdekében hagyd, hogy 15 percig dolgozzon. Ismételd meg a rendszeres tisztítást. Egy permet 1,3 ml terméket szabadít fel.

Biztonsági intézkedések:
Szemmel való érintkezés esetén bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Lenyelés esetén azonnal fordulj orvoshoz és mutasd meg a tartályt vagy címkét. A textíliák és a finom felületek esetében először gyengén látható helyen végezd el a vizsgálatot. Ne keverd más tisztítószerekkel (klóralapú). Ne edd meg. Ártalmas a vízi szervezetekre, hosszan tartó hatással. Ha orvosi segítségre van szükséged, vidd magaddal a termék csomagolását vagy címkéjét. Tartsd távol gyermekektől.

Összetétel:
Biocid hatóanyag (TP2 / AL) 5000 mg / kg didecil-dimetil-ammónium-klorid, kevesebb, mint 5% nemionos felületaktív anyagok, kevesebb, mint 5% kationos felületaktív anyagok, fertőtlenítőszerek, parfümök


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Fertőtlenítés

Típus

Tisztítószer típus Spray

Klórtartalom

Klórtartalom Klórmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 0,5 l

Funkciók

Funkciók Penész ellen, Zsíroldó

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fertőtlenítő, Univerzális
Klórtartalom Klórmentes

Rendeltetés

Rendeltetés Spray
Kód:  CIS325
Termékszám:  3045206312189
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10