Oldal frissítése

SANYTOL Fertőtlenítő spray cipőkhöz, 150 ml

4,8 211 értékelés
2 090 Ft

SANYTOL Fertőtlenítő spray cipőkhöz, 150 ml

A Sanytol cipőfertőtlenítővel szuper higiénikusak és illatosak lesznek cipőid. A spray elég hatékony ahhoz, hogy megszabadítson a baktériumok, vírusok és gombák 99,9% -ától, amelyek felelősek a lábszag és betegségek kialakításáért. A Sanytol Shoe Spray fertőtlenítő hatékonyan segíti a szagok eltüntetését a hatóanyagainak köszönhetően. Ezenkívül a termék nem hagy foltokat, elszíneződéseket és kellemes illatú.

 

A cipőfertőtlenítő spray legfontosabb jellemzői

  • Az összes baktérium, vírus és gomba 99,9% -át elpusztítja
  • A Sanyol egészségügyi fertőtlenítése segít megelőzni a bőrbetegségeket a lábadon
  • A hatóanyag hatékonyan küzd a szagok ellen
  • A Sanytol lábbeli fertőtlenítő nem hagy foltokat és elszíneződéseket
  • Kellemes szag

Összetétel:
Biocid hatóanyag (PT2 / AE) bifenol 4 g / kg (EC 201-993-5),> 30% alifás szénhidrogének, fertőtlenítőszerek, illatanyagok (linalool, hexil cinnamal, d-limonén).

Figyelmeztetés:

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Nyomás alatt álló tartály: felrobbanhat hevítéskor. Súlyos szemirritációt okoz. Ne edd meg. Ha orvosi segítségre van szükséged, tartsd kéznél a termék tartályát vagy címkéjét. A gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne permetezd nyílt lángba vagy más gyújtóforrásba. Használat után sem szabad átszúrni vagy égetni. Lenyelés esetén: Ha rosszul érzed magát, forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Öblítsd óvatosan vízzel néhány percig. Távolítsd el a kontaktlencséket, ha vannak és könnyen eltávolítható. Folytasd az öblítést. Védd napfénytől. Ne tedd ki 50 ° C-ot meghaladó hőmérsékletnek. Csak jól szellőztetett helyen használd. Ne lélegezd be a gőzt.

 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Fertőtlenítés

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Termék típus

Termék típusa Izzadásgátló cipőkhöz

Típus

Típus Spray

Tulajdonságok

Tulajdonságok Szagsemlegesítő, Fertőtlenítés

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  OBV017
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3045200715009
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05