Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SANYTOL Fürdőszobai fertőtlenítő tisztítószer 500 ml

4,9 40 értékelés
1 390 Ft

SANYTOL Fürdőszobai fertőtlenítő tisztítószer 500 ml

Változtasd a fürdőszobát egy olyan hellyé, amely mentes a mikroorganizmusoktól, a penésztől és a vízkőtől. A Sanytol fertőtlenítő fürdőtisztítóval  mindez gyerekjáték lesz. A speciális szennyeződés-eltávolító összetevőinek köszönhetően hatékonyan megakadályozza a nem kívánt lerakódások kialakulását. A Sanytol fertőtlenítőszer hatékonyaneltávolítja a lerakódott vízkövet, csillogást ad a felületeknek és nem hagy csíkokat. Ezenkívül nem tartalmaz klórt.

 

A Sanytol Sanitary Bath Cleaner főbb jellemzői

  • Egészségügyi fertőtlenítő fürdőtisztító, amely eltávolítja a mikroorganizmusokat, gombákat és méretarányokat
  • Egy speciális összetevő, amely hatékonyan megakadályozza a lerakódások kialakulását
  • A fertőtlenítő fürdőtisztító hatékonyan eltávolítja a vízkövet
  • Fényes felületekhez, csíkok nélkül
  • Klór nélkül
  • Ez a Sanytol fertőtlenítő tisztító tökéletes higiéniát biztosít a fürdőszobában

Összetétel:
Biocid hatóanyagok: (TP2 / AL) didecil-dimetil-ammónium-klorid: 9500 mg / kg, <5% nemionos felületaktív anyagok, <5% kationos felületaktív anyagok,

Tájékoztatás:
Használat előtt olvasd el a mellékelt utasításokat. Ne keverd fehérítővel vagy egyéb tisztítószerekkel. Használd a biocid terméket biztonságosan. Elsősegélynyújtás: Bőr: Az érintett területet szappannal és vízzel le kell mosni és megfelelő ápolószerekkel kell kezelni. Szem: Szemmel való érintkezés eseténbő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Távolítsd el a kontaktlencséket és tiszta, folyó vízzel kb. 15 percig mossuk le. Lenyelés: Lenyelés esetén bő vízzel öblítse ki a szád (csak akkor, ha az érintett személy tudatában van). Ha nem érzi jól magát, fordulj orvoshoz. Ártalmas a víziszervezetekre, hosszan tartó hatással. Ha orvosi segítségre van szükség, tartsd kéznél a termék flakonját vagy a címkét. Tartsd elzárva gyermekektől.

 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Fürdőszobába

Típus

Tisztítószer típus Spray

Klórtartalom

Klórtartalom Klórmentes

Funkciók

Funkciók Vízkőoldó, Penész ellen, Vízkőoldó

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fertőtlenítő, Antibakteriális
Klórtartalom Klórmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml
Kód:  CIS290
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3045206393003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10