Oldal frissítése

SANYTOL fürdőszoba fertőtlenítőszer 2 × 500 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SANYTOL fürdőszoba fertőtlenítőszer 2 × 500 ml

Fordítsa a fürdőszobát egy olyan helyre, amely mentes a mikroorganizmusoktól, a penésztől és a kőtől. A Sanity fertőtlenítő fürdőtisztítóval játék lesz. A speciális szennyeződés-eltávolító alkatrésznek köszönhetően hatékonyan megakadályozza a nem kívánt lerakódások kialakulását . A Sanytol fertőtlenítőszer hatékonyan eltávolítja a mészkő képződményt, csillogást ad a felületeknek és csíkokat nem hagy. Ezenkívül nem tartalmaz klórt. Most kapjon két csomag Sanytol fürdőszoba tisztítószert.

 

A Sanytol fürdőszoba fertőtlenítő tisztítószer főbb jellemzői

  • Egészségügyi fertőtlenítő fürdőtisztító, amely eltávolítja a mikroorganizmusokat, gombákat és méretarányokat
  • Egy speciális összetevő, amely hatékonyan megakadályozza a betétek kialakulását
  • A fertőtlenítő fürdőtisztító hatékonyan eltávolítja a kőt
  • Fényes felületekhez, elmosódások nélkül
  • Klór nélkül
  • A Sanytol fertőtlenítő tisztítószer tökéletes higiéniát biztosít a fürdőszobához
  • Két üveg kényelmes csomagolása

Összetétel:
Biocid hatóanyagok: (TP2 / AL) didecil-dimetil-ammónium-klorid: 9500 mg / kg, <5% nemionos felületaktív anyagok, <5% kationos felületaktív anyagok,

Értesítés:
Használat előtt olvassa el a mellékelt utasításokat. Ne keverje fehérítővel vagy egyéb tisztítószerekkel. Használja a biocid terméket biztonságosan. Elsősegélynyújtás: Bőr: Az érintett területet szappannal és vízzel le kell mosni és megfelelő javító szerekkel kell kezelni. Szem: Szemmel való érintkezés esetén bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Távolítsa el a kontaktlencséket és tiszta, folyó vízzel kb. 15 percig mossuk le. Lenyelés: Lenyelés esetén bő vízzel öblítse ki a száját (csak akkor, ha az érintett személy tudatában van). Ha nem érzi jól magát, hívja a TOXIKOLÓGIAI INFORMÁCIÓS KÖZPONT Nem veszít. Ártalmas a vízi szervezetekre, hosszan tartó hatással. Ha orvosi segítségre van szüksége, tartsa a csomagoláson vagy a termék címkéjén. Tartsa távol gyermekektől.

 
Kód:  CIS290s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10