Oldal frissítése

SANYTOL Aloe Vera mosodai fertőtlenítő 3 × 500 ml

3 490 Ft

SANYTOL Aloe Vera mosodai fertőtlenítő 3 × 500 ml

Tökéletes tisztaságot szeretnél elérni mosás közben? A Sanytol Aloe Vera fertőtlenítőszer megszabadítja a ruhaneműt a baktériumok, vírusok és penészgombák akár 99,9%-ától. Különösen sportruházathoz, fehérneműkhöz, lakástextíliákhoz és ágyneműkhöz remek választás. A fertőtlenítőszer alacsony hőmérsékleten is hatékony, és alkalmas gépi és kézi mosásra. Bőrgyógyászatilag tesztelt, hipoallergén és klórmentes. A Sanytol Aloe Vera fertőtlenítőszer biztosítja a ruhák tökéletes tisztaságát.

A Sanytol Aloe Vera fertőtlenítőszer fő jellemzői

  • Nagy hatékonyságú fertőtlenítőszer a szennyeshez
  • A baktériumok, vírusok és gombák 99,9%-át elpusztítja
  • Ideális sportruházathoz, fehérneműhöz, lakástextíliákhoz, ágyneműkhöz.
  • A Sanytol ruhákhoz való fertőtlenítőszer betegségek és járványok esetén is alkalmazható
  • 30 °C-on is hatékony
  • Kézi és gépi mosáshoz
  • A termék klórmentes és hipoallergén

Összetevők:
biocid hatóanyag (TP2/AL) didecil-dimetil-ammónium-klorid 27 000 mg/kg, <5% kationos felületaktív anyagot, <5% nemionos felületaktív anyag, fertőtlenítőszerek és parfümök (benzil-szalicilát), 2-metil-4-izotiazolin-3-on (MI), 2-fenoxietanol, Bronnopol (INN), 2-brom-2-nitropropan-1,3-diol.

Figyelmeztetés:
Használat előtt olvasd el a mellékelt használati utasítást. Irritálja a bőrt. Súlyos szemkárosodást okoz. Erősen mérgező a vízi szervezetekre, hosszan tartó hatású. Ne fogyaszd el. Ha orvosi segítségre van szükség, legyen kéznél a termék csomagolása vagy címkéje. Gyermekektől távol tartandó. A BŐRREL ÉRINTKEZVE: Mosd le bő szappannal és vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatosan öblítsd ki vízzel néhány percig. Vedd ki a kontaktlencsét, ha az bent van, és ha könnyen eltávolítható. Folytasd az öblítést. RUHÁZATTAL ÉRINTKEZVE: A szennyezett ruházatot és bő vízzel azonnal mossuk meg, majd vegyük le a ruházatot. A tartalmat és a csomagolást a speciális vagy veszélyes hulladékok gyűjtőhelyén kell ártalmatlanítani, kivéve, ha a tartalom teljesen elfogyott.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Használat

Ruha típusa Univerzális
Ruha színe Színes ruhákhoz

Foleltávolító típusa

Folteltávolító típusa Fehér ruhákhoz, Színes ruhákhoz, Univerzális

Űrtartalom

Űrtartalom 1 500 ml
Kód:  CIS385s
Jótállás: 24 hónap
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05