Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SANYTOL 4 az 1-ben mosogatógép tabletta 40x20g

4,8 95 értékelés
4 190 Ft

SANYTOL 4 az 1-ben mosogatógép tabletta 40x20g

Önnek, aki saját mosogatógéppel rendelkezik, így nem kell a mosogató fölé görnyedve mosnia a koszos edényeket, ez a minőségi tabletta segítheti a munkáját. Ez a Sanytol 4-in-1 mosogatógéphez tartozó mosogatótabletta kombinálja a fertőtlenítést, tisztítást, sót és a csillogást. Az alapos mosás zsírtalanítja és eltávolítja a foltokat, például az égetett és odaszáradt tojást is. A fertőtlenítő eltávolítja és fertőtleníti a makacs foltokat, melyeket akár a kávé vagy a tea hagy. A só és a fényesítő biztosítják a tökéletes ragyogást, ezenkívül eltávolítják a vízkövet, és védenek a rozsda ellen is. A gyártó csak azokon a területeken javasolja, hogy adjunk még hozzá sót a megfelő ragyogás érdekében, ahol kemény a víz. A tabletta 100%-osan vízben oldható és biológiailag lebomló. Ezért, akár érintse meg nedves kézzel, így elkezd feloldódni még mielőtt betenné a gépbe. Mi több, ez egy rendkívül praktikus dolog, a mosogatótablettára érkezett visszajelzések alapján, sokak nagyra értékelik. Még egy figyelmeztetés - a tabletta nem kerülhet a gyermekek kezébe, illetve a valamely okból már nem használt tablettákat indokolt a kijelölt gyüjtőhelyre visszavinni.

Összetétel:
5 - 15% foszfonátok, 15 - 30% polikarboxilátok, 15 - 30% fehérítőszeren alapuló oxigén, nátrium-karbonát, citromsav, tetranátrium, oxirán, metil-, polimer oxirán, monobutil-éter, szubtilizin, alfa-amiláz, enzimek, parfüm

Összetétel

összetétel.
Foszfonátok 5-15%, 15-30% Polikarboxilátok, 15-30% Oxigénalapú fehérítőszerek, Nátrium-karbonát, Citromsav, Tetranatrium, Oxiran, metil-, polimer oxiránnal, monobutil-éter, Szubtilizin, Alfa-Amylas, Enzimek, Parfüm

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Mosogatás

Típus

Tisztítószer típus Tabletta/kapszula

Fajta

Fajta Multifunkciós

Sorozatonként

Sorozat szerint 3 az 1-ben

Darabszám

Darabszám 40 db

Konzisztencia alapján

Halmazállapot alapján Kemény kapszula

Rendeltetés

Rendeltetés Mosogatógép tabletta

Normák

Normák EN 14476, EN 1276
Kód:  MYC037
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3045206396516
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15