Oldal frissítése

Sanitas SMA 50

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Sanitas SMA 50

A profi Sanitas SMA 50 manikűr és pedikűr készletnek köszönhetően kezei és lábai mindig tökéletes állapotban lesznek. A szettben 6 minőségi zafír csiszolófejet talál, amelyek segítségével varázslatos munkát végezhet. Mindez egy praktikus, cipzárral zárható tokban tárolható. 

Legfőbb jellemzők

  • 6 minőségi zafír csiszolófej gondoskodik a tökéletes manikűr/pedikűr elkészítéséről
  • A készülék jobb/bal forgásirányának fordulatszáma: 2600-6100/perc
  • A fordulatszám fokozatmentesen, lábpedál nélkül állítható
  • A hálózatról történő működtetés biztosítja a tökéletes teljesítményt
  • A tárolást egy praktikus, cipzárral zárható tok könnyíti meg

Professzionális gondoskodás az otthon kényelmében

A Sanitas eszközének köszönhetően a profi minőségű manikűrt és pedikűrt otthonának kényelméből élvezheti. A szettben található 6 minőségi zafír csiszolófejnek köszönhetően nem jelent problémát a körmök tökéletes ápolása. A fordulatszám fokozatosan, lábpedál nélkül, könnyen állítható. 

Tökéletes teljesítmény

A hálózatról működtethető eszköz teljesítménye kiemelkedő, az így elérhető fordulatszám 2600-6100/perc. Az eszköz nyelének speciális, csúszásgátló kialakítása megakadályozza, hogy az eszköz működés közben véletlenül kiessen a kezéből. Cukorbetegek is használhatják. A terméket egy praktikus, cipzárral zárható tokban tárolható. 

 
Kód:  BEU070a5
Termékszám:  SAN-SMA50

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20