Oldal frissítése

SALT HOUSE Gyógyító ásványi pakolás tengeri sóval 2 × 7 ml

Leárazás -20 %
470 Ft 590 Ft

SALT HOUSE Gyógyító ásványi pakolás tengeri sóval 2 × 7 ml

A bőröd csak a legjobb készítményekre szomjazik. A közismert Salt House által előállított arcmaszk alkalmazási területe: arc. Ezzel a készítménnyel biztosíthatod a bőröd számára a tökéletes gondoskodást. Az innovatív összetevők és a frissítő illat gondoskodik arról, hogy hölgyek és urak számára is megfelelő legyen. Érzékeny, zsíros és problémás bőrtípusra ajánljuk, amelyről hatékonyan és megfelelően gondoskodik. Táplálja a bőrt és fantasztikus ragyogást kölcsönöz neki. A népszerű Salt House lemosható arcmaszk kellemes állagú és bárki által alkalmazható. Annak érdekében, hogy a hatása tökéletes legyen, hagyd hatni a gyártó által megadott ideig, ami ennél a maszknál 10 perc, ez idő alatt pedig pihenj egyet. A maszkban lévő aktív összetevők garantálják a bőr azonnali ragyogását és egészséges megjelenését. Elámulsz, ha meglátod a végeredményt!

A népszerű SALT HOUSE Gyógyító ásványi pakolás tengeri sóval 2 × 7 ml arcmaszk legfontosabb előnyei

  • A jól ismert Salt House gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelynek gondoskodik a megfelelő bőrápolásáról
  • Az innovatív készítmény nőknek és férfiaknak egyaránt kiváló megoldás
  • A nagyszerű lemosható típusú arcmaszk állaga tökéletes, a felvitele pedig könnyű
  • A maszk hatása: hidratáló, tisztító és pattanásokra
  • A hatékonyságát a következő anyagnak köszönheti: aloe Vera, glicerin és kamilla
  • Ajánlott bőrtípus: érzékeny, zsíros és problémás, amely a használatot követően csak úgy fog ragyogni
  • Csodálatos színezékmentes, parabénmentes és parfümmentes tulajdonságát kétségtelenül magyra értékeled majd
  • A következő jelöléssel rendelkezik: bio kozmetikum, dermokozmetikum és természetes kozmetikum
  • Az arcmaszk hatóideje 10 perc
  • Az ismert Salt House arcmaszk űrtartalma 14 ml, a tömege pedig 20 g

Az ismert Salt House arcmaszk kiváló hatásai

Igazán élvezni fogod, hogy bőröd hibátlan megjelenésű, mivel a maszk rendkívüli hatásokkal büszkélkedhet. A hidratáló Salt House arcmaszk kiváló hidratálást biztosít a bőrnek. Felfrissül és csodásan ragyog majd a bőr, miután egy mélytisztításra is sor kerül. Sikeresen elpusztítja a pattanásokat okozó baktériumokat, és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkező ápolást biztosít.

Még ragyogóbb bőr!

A jól ismert Salt House arcmaszk remek megoldás a bőrápoláshoz, mert minőségi ápolást nyújt. Dermokozmetikumként megfelel a legszigorúbb minőségi követelményeknek. Az arcmaszk a természetben fellelhető, legjobb összetevőket tartalmazza. Nagyon barátságos a bőrödhöz és a környezethez, továbbá BIO tanúsítvánnyal büszkélkedhet. Alkalmas azok számára is, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek, ugyanis nem tartalmaz sem illatanyagot, sem színezéket. Az arcmaszk parabénmentes formulája tökéletes választás azoknak, akik a természetes és biztonságos bőrápolást részesítik előnyben.

Összetétel

Aqua, cellulóz gumi, glicerin, panthenol, propandiol, Maris Sal (a Holt-tengerből származó só), propylenglykol, a Maytenus Macrocarpa (Chuchuhuasi) kérgéből nyert kivonat, az Aloe Barbadensis leveleinek levéből készült por, Hamamelis virginiana (viriginiana) levélkivonat, Kamilla levélkivonat Fenoxietanol, citromsav, etil-hexil-glicerin, benzil-alkohol

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Dermokozmetikum, Természetes kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Lemosható

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Zsíros, Problémás

Hatás

Hatás Hidratáló, Tisztító, Pattanásokra
Tulajdonságok Színezékmentes, Parabénmentes, Parfümmentes

Hatóidő

Hatóidő 10 perc

Tömeg

Tömeg 20 g (0,02 kg)

Űrtartalom

Űrtartalom 14 ml
Kód:  KSPL4517
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008890007822

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10