Oldal frissítése

SALOOS tusolóolaj levendula 125 ml

4,9 11 értékelés
2 490 Ft

SALOOS tusolóolaj levendula 125 ml

SALOOS tusolóolaj A levendula hidratálja, regenerálja a bőrt, valamint enyhíti a feszülő érzését. A levendula kiváló aromaterápiás tulajdonságokkal rendelkezik, melynek köszönhetően kedvező hatással van a szervezet saját védelmére. Különösen antibakteriális, vírusellenes és gombaellenes tulajdonságai miatt van jótékony hatással a bőrre. Helyreállítja a bőrsejteket, nyugtatja a bőrt és segít idegi feszültség vagy álmatlanság esetén. A SALOOS tusolóolajok finoman lemossák az izzadságot, a szennyeződéseket és az elhalt bőrsejteket anélkül, hogy a bőr védőrétegét veszélyeztetnék. A SALOOS tusolóolajok előnye a hidegen sajtolt olajokban rejlik, pl. a bio napraforgó, bio szezám stb olajában. Az illóolajok szintén a termék szerves részét képezik, amelyek összetéveszthetetlen aromájukkal felébresztenek téged a zuhany alatt. A jutalmad az illatos, lágy és rugalmas bőr, minden érintéskor.

A SALOOS levendulás tusolóolaj legfontosabb jellemzői

  • A SALOOS levendulás tusolóolaj tökéletesen lágyítja a bőrt és megakadályozza a túlzott kiszáradását
  • A levendula illatát relaxáláshoz és alváshiányos helyzetben is használják
  • A zuhanyzó olaj nem irritálja a bort és enyhíti a pirosságot
  • Alkalmas minden bőrtípusra, különösen érzékeny és egyébként problémás bőrre
  • Antiszeptikus hatást fejt ki

Összetétel:
Bio napraforgóolaj, bio szezámolaj, levendula illóolaj extra, PEG-40 szorbitán peroleát, laureth-4, lecitin, A, E, F vitamin

Használat:
Kis mennyiségű terméket alkalmazz a nedves bőrre. Az olaj vízzel érintkezve nem habosodik, csak finom tejes emulziót hoz létre, amelyet mosakodás után le kell öblíteni.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Regeneráló
Specifikáció Natúr

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Színezékmentes

Típus

Típus Női

Termék típusa

Termék típusa Olajos tusfürdő
Kód:  KSMU0321
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594031326670
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15