Oldal frissítése

SALOOS Tusfürdő olaj Homoktövis-narancs 125 ml

4,9 11 értékelés
2 290 Ft

SALOOS Tusfürdő olaj Homoktövis-narancs 125 ml

A SALOOS Homoktövis Tusfürdő olaj homoktövis tartalmának köszönhetően elősegíti a száraz, érzékeny és egyébként problematikus bőr regenerálását . Nyugtatja, hidratálja a bőrt és fenntartja vitalitását. A citrus illóolajok pozitív hatással vannak a pszichére, enyhítik a stresszt és a fáradtságot. A tusolóolaj különféle bőrproblémákra és száraz bőrre alkalmazható. A SALOOS tusolóolajok óvatosan lemossák az izzadságot, a szennyeződéseket és az elhalt bőrsejteket anélkül, hogy befolyásolnák a bőr védőrétegét. A SALOOS tusolóolajok előnyei a hidegen sajtolt olajok, a szerves napraforgó, a bio szezám stb. Az illóolajok szintén a termék szerves részét képezik, összetéveszthetetlen aromájukkal felébresztenek a zuhany alatt. Az illatos bőr puhaságával és rugalmasságával jutalmaz, amelyet minden érintéskor érezni fogsz.

A SALOOS Tusfürdő olaj Homoktövis-narancs fő jellemzői

  • A SALOOS Tusfürdő olaj Homoktövis-narancs 125 ml pozitív hatással van a bőrproblémákra, nyugtatja és regenerálja a bőrt
  • A citrus illat stimuláló hatással van a mentális jólétre, enyhíti a stresszt és a fáradtságot
  • A zuhanyzó olaj hidratálja a bőrt és megőrzi az egészséges bőr megjelenését
  • Alkalmas minden bőrtípusra, különösen a száraz és érzékeny bőrre

Összetétel :
Homoktövis (Hippophae rhamnoides, kivonat), napraforgó (Helianthus annuus, BIO napraforgóolaj), ökológiai gazdálkodásból származó szezámmag tiszta növényi olaja, illóolajok keveréke, PEG-40 szorbitán-pereát, laureth-4, tokoferol, aszkorbinsav, aszkorbil palmitát, limonén, citrális, linalool

Alkalmazás :
Kis mennyiségű terméket alkalmazz a nedves bőrre. Az olaj nem képez habot a vízzel, csak finom tejemulziót hoz létre a testen, amelyet finoman le kell öblíteni. Nem szükséges testolaj vagy más regeneráló termék használata.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Regeneráló
Specifikáció Natúr
Kozmetikum sorozat Homoktövises

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Típus

Típus Női

Termék típusa

Termék típusa Olajos tusfürdő
Kód:  KSMU0320
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594031326564
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05