Oldal frissítése

SALOOS Squalane&Q10 20 ml

4,9 65 értékelés
4 590 Ft

SALOOS Squalane&Q10 20 ml

Bőröd a legjobb ápolást érdemli, amelyet a Saloos cseh kozmetikumok biztosítani tudnak számára. A hidegen sajtolt, rendkívül hatékony anti-age Squalane & Q10 elixírrel bizonyított eredmények érhetők el. A bio növényi olaj jelentősen csökkenti a ráncokat és elősegíti a bőr átalakítását. Az egyedülálló formula szabadalmaztatott Lift Oleoactif anyagot is tartalmaz, amely feszesen tartja a bőrt, kitölti a ráncokat, simítja a bőrt és összeségében fiatalít. Ezenkívül Q10 koenzimet tartalmaz, amely energiát generál a sejtekben, semlegesíti a szabad gyököket és megvédi a bőrt az oxidatív stressztől. A 100% -ban természetes olaj szerves része a szkvalén, amely száraz olaj néven ismert, és intenzíven hidratálja a bőrt miközben nem hagy olajos réteget. A bőr kellemes rugalmasságot és friss megjelenést kap.

A 20 ml-es Saloos Squalance & Q10 szerves olaj legfőbb jellemzői

  • A természetes olajokról kimutatták, hogy csökkentik a ráncokat és megújítják a bőrt
  • Az Lift Oleoactif anyag simítja és feszesíti a bőrt
  • A Q10 koenzim elősegíti a sejtek energiáját és védi a bőrt
  • Szkvalén - A száraz olaj hidratálja a bőrt
  • Az olaj nem hagy zsíros réteget hátra
  • Tisztán természetes ökológiai termék
  • A bőr rugalmasságot és egészséges megjelenést kap

Alkalmazása:
Reggel és este alkalmazd a megtisztított bőrre. Szerkezetének köszönhetően nagyon gyorsan felszívódik. Az elixir önállóan vagy szérummal kombinálva is alkalmazható.

Összetétel:
növényi olajok: szkvalén, bio argán olaj, bio csipkebogyó stb., Q10, sárgarépa kivonat, illóolajok: rózsa, szantálfa, gerénium stb., szabadalmaztatott Lift Oleoactif


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Világosító, Ránctalanító

Űrtartalom

Űrtartalom 20 ml
Kód:  KSPL2389
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594031327134

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10