Oldal frissítése

Saloos Mindennapi ápolásra - Citrus (119 ml)

5 3 értékelés
Leárazás -25 %
4 490 Ft 5 990 Ft

Saloos Mindennapi ápolásra - Citrus (119 ml)

Kényeztesd magadat vagy szeretteidet a SALOOS Citrus ajándékcsomaggal. A készlet test- és masszázsolajat, vaníliás balzsamot és lime-citromfű balzsamot tartalmaz. A SALOOS Cellulinie test- és masszázsolaj megfelelő partner a cellulitiszes bőr ápolására. A problémás területek rendszeres masszírozásával segít helyreállítani a bőr hidratáltságát és puhítja a bőrt. A SALOOS bio shea vanília balzsam harmonizál és enyhíti a stresszt. A lime-citromfű balzsam citrusos illata élénkítő hatású és energizálja a szervezetet. Mindkét balzsam használata után a bőr csodálatosan illatos és hidratált lesz. A készlet ajándéknak is kiváló. 

A SALOOS Citrus kozmetikai ajándékkészlet legfontosabb jellemzői 

  • A SALOOS Bio Cellulinie olaj támogatja a nyirokrendszert

    Segít megőrizni a bőr rugalmasságát és feszességét
    A SALOOS vaníliás balzsam citrus és vanília illatú
    A lime-citromfű balzsam grapefruit, a lime és a citromfű illatával ajándékoz meg
    A Bio Shea balzsamok regenerálják és hidratálják a bőrt
    A készlet kiváló ajándék

SALOOS Bio Celulinie test- és masszázsolaj 

Még mindig hiába küzdesz a narancsbőr tüneteivel? A SALOOS Bio Celulinie test- és masszázsolaj hidegen sajtolt olajok és természetes illóolajok egyedülálló keverékét tartalmazza, amely segít ápolni a bőrt, amikor a cellulitisz megjelenik. A problémás területek, különösen a fenék, a combok és a has rendszeres masszírozása segít helyreállítani a bőr természetes hidratáltságát, puhítja azt, és segít megőrizni a rugalmasságot és feszességet. A SALOOS Cellulinie olajjal végzett körkörös masszázsmozgások elősegítik a vér és a nyirok mikrocirkulációját, serkentve a természetes regenerációs folyamatokat a problémás területeken. Ez egy tisztán természetes biotermék, amelyet férfiak is használhatnak egy kellemes citrusos relaxációs masszázshoz.

Használat: 
Az olajból rendszeresen, gyengéden masszírozz egy ésszerű mennyiséget a test bőrébe a cellulitisz által érintett területeken, és hagyd felszívódni. A hatás elősegítése érdekében alaposan masszírozd be. Dolgozz alaposan, körkörös mozdulatokkal a test közepe felé haladva.

SALOOS Bio Shea vanília balzsam

A SALOOS testbalzsam a citrusolaj és az egzotikus vanília kombinációjával gyönyörködteti érzékeid. Formulájában bio shea vaj és jojobaolaj található, amelyek hidratálják, puhítják és regenerálják a bőrt. A vanília illatának segítségével harmonizál és oldja a stresszt. Ez a balzsam segít aludni és a varázslatos álmok előidézni.

SALOOS Bio Shea Balzsam lime-citromfű

Vedd körbe magad a friss lime, a grapefruit és a citromfű mámorító illatával! A SALOOS balzsam bio shea vajat és bio olajokat tartalmaz, amelyekkel a relaxáció gyerekjáték. A citrus illat stimuláló hatású, és energiával tölti fel a testedet. Használata után bőröd fantasztikusan illatos és hidratált lesz. 

A készlet tartalma: 
SALOOS Bio Cellulinie test- és masszázsolaj
SALOOS Bio Shea vaj és vanília testbalzsam
SALOOS Bio Shea lime-citromfű balzsam

Összetétel

Cellulinie masszázsolaj: Bio Helianthus Annuus magolaj, Macadamia Integrifolia magolaj, Prunus Armeniaca magolaj, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfüm*, Limonén**, Linalool**, Citral**, Rosmarinus Officinalis levélkivonat, Tokoferol, Geraniol**, Kumarin**, * illóolaj keverék, **az illóolajok természetes összetevője. Hárslevelű-citromfű balzsam: Bio Butyrospermum Parkii vaj, Bio Sesamum Indicum magolaj, Bio Helianthus Annuus magolaj, Candelilla cera, Cera Alba, Bio Cucurbita Pepo magolaj, Bio Simondsia Chinensis magolaj, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfüm*, Tokoferol, Citral**, Limonén**, Béta-szitoszterin, Squalane, Linalool**, Geraniol**, *illóolajok keveréke, **az illóolajok természetes összetevője. Vanília balzsam: Bio Butyrospermum Parkii vaj, Sesamum indicum magolaj bio, Helianthus annuus magolaj bio, Simmondsia chinensis magolaj bio, Cera Alba, Candelilla cera, Vanilla planifolia gyümölcskivonat, Parfüm*, Béta-karotin, Tokoferol, Ascorbyl palmitate, Aszkorbinsav, Citral**, Limonén**, *illóolajok keveréke, **illóolajok része

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Űrtartalom

Űrtartalom 119 ml

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Testápoló krém, Testápoló olaj
Kód:  KSDS1509
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594031327387

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10