Oldal frissítése

SALOOS mell olaj 50 ml

5 3 értékelés
2 490 Ft

SALOOS mell olaj 50 ml

Szoptatod gyermekedet, és úgy érzed, a melled nagy megpróbáltatásnak van kitéve? Nem sokkal a szülés előtt vagy után vagy? A Saloos mellápoló olaj kíméletesen ápolja a mell bőrét. A Saloos mellápoló olajjal történő gyengéd masszázs megfelelően serkenti a vérkeringést és finoman ápolja a bőrt. A bőr rugalmas, táplált és ruganyos lesz a hidegen sajtolt bio szezám-, napraforgó-, mandula- és barackolajnak köszönhetően. Természetes illóolajokat tartalmaz a kellemes illatért. A Saloos mellápoló olaj nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat vagy tartósítószereket.

A Saloos mellápoló olaj főbb jellemzői

  • Saloos mellápoló olaj a mell szoptatás előtti és szoptatás alatti ápolásához
  • A masszázsolaj serkenti a vérkeringést a bőrben és óvatosan ápolja a bőrt
  • A bőr rugalmas, ruganyos és táplált lesz
  • Tisztán természetes biotermék
  • Hidegen sajtolt bio szezám-, napraforgó-, mandula- és barackolajat tartalmaz
  • Illóolajok a kellemes illatért
  • A Saloos mellápoló olaj nem tartalmaz tartósítószereket és szintetikus illatanyagokat

Használat:
Önts egy kevés olajat a kezedbe, és masszírozd a mellre az udvar irányába. Ne használd közvetlenül a szoptatás előtt. A masszázst a szülés előtt egy hónappal elkezdheted.
Összetétel:
Sesamum indicum seed oil bio, Helianthus  annuus seed oil bio, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Prunus armeniaca kernel oil, Parfum*, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Coumarin**, *illóolajok keveréke, **illóolajok keveréke


Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Olaj

Rendeltetés

Meghatározás Test

Hatás

Hatás Stria elleni, Repedezett mellbimbókra, Mellfeszesítő
Kód:  BABY8653
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594031325734

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20