Oldal frissítése

SALOOS magnézium olaj 50 ml

5 5 értékelés
3 290 Ft

SALOOS magnézium olaj 50 ml

A SALOOS magnézium testolaj lesz az új segítőd lesz a testmozgás után. A magnézium nagyon fontos a test számára, és a SALOOS olaj bőrbe való felszívódása által sokkal hatékonyabbá teszi a magnézium-bevitelt biztosít, mint a táplálkozás. A test csak annyi magnéziumot vesz igénybe, amennyire szüksége van, plusz a magnézium a megfelelő helyekre jut el. A SALOOS magnéziumolaj tiszta, természetes termék, az ősi európai Zechstein-tenger mélyéről származik. Az olaj segíti a stresszes testrészek a fáradtságának és kimerültségének enyhítésében. Ezenkívül a magnézium szabályozza az ingerek átjutását az izmokba és az idegekbe, és ezáltal támogatja az egész izomrendszer zökkenőmentes működését.

A SALOOS magnéziumolaj (50 ml) legfontosabb jellemző

  • A  SALOOS magnéziumolaj felszívódása a szervezetben sokkal hatékonyabb, mint a magnézium étkezéssel történő bevétele
  • A SALOOS magnéziumolaj tiszta és természetes
  • Segíti a feszült testrészek enyhítését
  • Csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget
  • A SALOOS olaj izomfájdalmak és görcsök kezelésére is alkalmas

Fő összetevők és azok hatása:
Magnézium - enyhíti a stresszt, elősegíti a nyugodt alvást, javítja a teljesítményt, javítja a bőr minőségét, segít a hajhulláson, ellazítja a feszült izmokat

Alkalmazások :
Vidd fel a SALOOS olajat a bőrre reggel és este, majd óvatosan masszírozzad be. Hagyd, hogy az olaj felszívódjon. Az olaj felhordása után a bőr kipirulhat, vagy enyhe bizsergés léphet fel, de ezek a hatások átmeneti jellegűek. A SALOOS olajat terhesség és szoptatás ideje alatt is használhatják a nők. Nem javasolt a szem, sérült bőr vagy frissen borotvált területen való alkalmazásra.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Tulajdonságok

Hatás Masszírozó, Regeneráló, Izomlazító
Specifikáció Natúr

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Fájó lábakra

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Jellemzők

Jellemzők Regeneráló
Kód:  KSTE861
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594031325291

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15