Oldal frissítése

SALOOS Bio Hidratáló arcápoló tonik 200 ml

3 390 Ft

SALOOS Bio Hidratáló arcápoló tonik 200 ml

A legjobb ápolást szeretnéd nyújtani bőrödnek? A Saloos Bio alkoholmentes hidratáló arctonik megoldást kínál erre. A fügekaktuszlevél, a szudáni hibiszkusz és az uborkakivonat kivonatának köszönhetően akár 190%-kal javítja a hidratáltságot, 60%-kal csökkenti a bőr vízveszteségét, összehúzza a pórusokat és enyhíti az irritációt. Antioxidáns hatású, és tökéletesen előkészíti a bőrt a további ápolásra. Bőrgyógyászatilag tesztelt, és minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. A Saloos Bio Hidratáló arcápoló használata tiszta és egészséges bőrt eredményez.

A Saloos Bio Hidratáló arcápoló tonik legfontosabb jellemzői

  • A Saloos Bio Hidratáló arcápoló tonik alkoholmentes
  • Tartalmaz tüskéskörte levél és hibiszkusz sudanensis kivonatot, valamint uborkakivonatot is.
  • 190%-kal javítja a hidratáltságot
  • 60%-os csökkenés a bőr vízveszteségében
  • Összehúzza a pórusokat és enyhíti az irritációt
  • Antioxidáns hatású, tökéletesen előkészíti a további ápolást.
  • A Saloos Bio Hidratáló tonik minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is.

Használat:
Vigyél fel tonikot egy vattakorongra, és tisztítsd meg vele a bőrt.

Összetétel

Aqua (víz), Bio Aloe Barbadensis levéllé (Bio Aloe Vera Juice), Glicerin (hidratálószer), Panthenol (Panthenol), Cucumis Sativus (uborka) lé (uborkakivonat), Opuntia Ficus-Indica szár kivonat, Hibiscus Sabdariffa virág (kivonat (Hibiscus sudanensis kivonat), Poligliceril-4-kaprilát (emulgeálószer), Citrus Bergamia héjolaj (bergamott illóolaj), Parfum, Eritritol (természetes hidratáló összetevő), Decil-glükozid (természetes anyag a kókuszolajból), Linalool**, Nátrium-lauroil-glutamát (hidratáló összetevő), Diglicerin (természetes hidratálószer), Limonén**, Kálium-szorbát (kálium-szorbát - biokozmetikumok engedélyezett tartósítószere), Citromsav (citromsav), Sodium Benzoate (nátrium-benzoát - biokozmetikumok engedélyezett tartósítószere), Szorbinsav (szorbinsav), **az illóolajok természetes összetevője

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Bőrnyugtató, Tisztító, Antioxidáns
Kód:  KSPL4654
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595666007651

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05