Oldal frissítése

SALOOS Bio Aloe vera gél 50 ml

5 1 értékelés
3 490 Ft

SALOOS Bio Aloe vera gél 50 ml

Ez a frissítő és hidratáló gél nagyszerű a száraz és érzékeny bőr megnyugtatására, különösen napozás, borotválkozás vagy rovarcsípés után. A Saloos Bio Hidratáló Aloe Vera gél intenzíven hidratálja és tökéletesen regenerálja az arc és az egész test bőrét. A 100 %-ban bio aloe vera levének és a szabadalmaztatott Fucocertnek köszönhetően már 5 perc után kifejti hatását. A lágy zselés állag könnyedén és gyorsan felszívódik, nem ragad és kellemesen hűsít. Bőrgyógyászatilag teszteltSALOOS Bio Aloe vera gél megvédi a bőrt a nedvességveszteség ellen és nagyon könnyen használható. Egyszerűen dörzsöld finoman a bőrödbe, és hagyd, hogy felszívódjon. Szükség szerint naponta többször ismételd meg.

A SALOOS Bio Aloe vera bőrápoló gél legfontosabb jellemzői

  • Frissítő gél a száraz és érzékeny bőr megnyugtatására
  • A SALOOS Bio Aloe vera bőrápoló gél különösen jó napozás, borotválkozás vagy rovarcsípés után
  • 100 % bio aloe vera levet és Fucocert hidratáló komplexet tartalmaz
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt termék, amely intenzíven hidratál és tökéletesen regenerál
  • Saloos Bio hidratáló Aloe Vera gél az alkalmazás után 5 perc alatt hatni kezd
  • A vegán gél könnyedén felszívódik, nem ragad és kellemesen hűsítő érzést hagy maga után
  • A SALOOS Bio Aloe vera gél gyengéd konzisztenciájával mindenkinek örömet szerez
  • Maximális kényelem a fokozott érzékenység, csípés vagy viszketés esetén

Összetétel

Bio Aloe Barbadensis levéllé (Bio Aloe Vera Juice), Aqua (víz), glicerin, alkohol denat. (Alkohol denat. ), Bioszacharid gum-1 (a Fucocert szabadalmaztatott, természetes eredetű intenzív hidratáló összetevő része), Chondrus Crispus kivonat (vörös moszat kivonat), Sclerotium gumi (a Siligel TM természetes zselésítő összetevő része), Lecitin (a Siligel TM természetes zselésítő összetevő része), Pullulán (a Siligel TM természetes zselésítő összetevő része), Xantángumi (a Siligel TM természetes zselésítő összetevő része), Szilícium-dioxid (a Siligel TM természetes zselésítő összetevő része), Nátrium-anizát (az anizinsav nátriumsója), Lecitin (a Siligel TM természetes zselésítő összetevő része), Levulinsav (levulinsav), Gliceril-kaprilát, Citromsav (citromsav), Sodium Benzoate (nátrium-benzoát - biokozmetikumok engedélyezett tartósítószere), Potassium Sorbate (kálium-szorbát - engedélyezett tartósítószer biokozmetikumokhoz)

Paraméterek

Típus

Termék típus Gél

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Bőrnyugtató, Rovarcsípésre, Viszketés ellen

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz, Minden bőrtípusra

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  KSPL4147
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595666007040

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10