Oldal frissítése

SALOOS Anti-age & Hidratáló

4,9 7 értékelés
9 390 Ft

SALOOS Anti-age & Hidratáló

Kényeztesd magad vagy szeretteidet a  SALOOS Rózsa szettel. A készlet 100% organikus rózsavizet, hialuronsav szérumot és hidrofil sminklemosó olajat tartalmaz.  A rózsavíz számos módon felhasználható. Regenerálja a bőrt, segít jobban kifésülni a hajat, enyhíti a borotválkozás, szőrtelenítés okozta irritációt és bőrpírt. A hialuronsav szérum hidratál, kisimítja a bőrfelszínt, aktívan ellensúlyozza a ráncokat és minimalizálhatja a kisebb hegeket. A SALOOS Argan Revital hidrofil sminklemosó olaj gyengéden eltávolítja a sminket, tisztítja, nyugtatja és táplálja a bőrt. A szett ajándéknak is alkalmas. 

A SALOOS Rózsa készlet kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A rózsavíz remek választás a bőr regenerálására és nyugtatására.
  • A SALOOS rózsavizet a hajadra is permetezheted.
  • A szérum hidratál, kisimítja a bőrfelszínt, megelőzi a ráncokat és minimalizálja a kisebb hegeket.
  • Kétféle 100%-os hialuronsav kiegyensúlyozott komplexét tartalmazza.
  • A hidrofil olaj kíméletesen eltávolítja még a vízálló sminket is.
  • Érzékeny bőrre is alkalmas. 
  • A készlet ajándéknak is kiváló választás. 

SALOOS 100% organikus rózsavíz

A cseh SALOOS márka tanúsított aromaterápiás bio kozmetikumokra specializálódott. CPK bio védjeggyel büszkélkedhet. A rózsavíz enyhíti a borotválkozás és a gyantázás okozta irritációt és bőrpírt. A smink eltávolítása után is gyengéden tisztít. Kellemesen felfrissülhetsz vele a hosszú utazások során. A virágvizet sokféleképpen használhatod, a hajadra is tehetsz belőle, amely így könnyebben kifésülhető lesz, illetve a ruhatáradat is illatosíthatod vele. A SALOOS rózsavíz minden bőrtípusra alkalmas, beleértve a gyermekek bőrét is. 

Használata: 
Frissítsd fel magad a nap bármely szakában, vidd fel közvetlenül a bőrre. Reggel és este használj 100% bio levendulavizet az arcolajok alapjaként.

SALOOS hialuronsav szérum

A Saloos hialuronsav szérum kétféle 100%-os hialuronsav kiegyensúlyozott komplexét tartalmazza az azonnali és hosszú távú bőrfiatalítás érdekében. Az alacsony molekulájú hialuronsav hosszan tartó hatást fejt ki a bőrre, míg a magas molekulájú hialuronsav azonnali hatást biztosít. Rögtön hidratál, kisimítja a bőrfelszínt, aktívan ellensúlyozza a ráncokat és minimalizálhatja a kisebb hegeket. A hialuronsav a lehető legmagasabb koncentrációjával védi a sejteket az oxidatív stressztől és enyhíti a bőrirritációt. A szabadalmaztatott Fucocert komplex elősegíti a bőr regenerálódását, és visszaadja annak frissességét és ragyogását. Könnyű állagának köszönhetően a Saloos hialuronsav szérum gyorsan felszívódik, és lehetővé teszi a további bőrápolás azonnali megkezdését.

SALOOS Argan Revital hidrofil arcápoló olaj

Kényeztesd bőrödet minden nap. A SALOOS Argan Revital hidrofil sminklemosó olaj gyengéden eltávolítja a sminket, tisztítja, nyugtatja és táplálja a bőrt. Vízálló sminkre is alkalmas. Minden bőrtípusra használható, beleértve az érzékeny és a bőrpírra hajlamos bőrt is. Organikus argánolajat tartalmaz, amelyet magas esszenciális zsírsav-, antioxidáns-, A-, E- és F-vitamin-tartalom jellemez. Csökkenti a bőröregedés jeleit. Enyhíti a kellemetlen bőrfeszültséget. A bolgár rózsa, a lemon tea tree és a levendula illóolajok friss illatának köszönhetően a SALOOS Argan Revital minden egyes használata felejthetetlenül pihentető élményt nyújt.

A készlet tartalma:
SALOOS 100% organikus rózsavíz
SALOOS hialuronsav szérum
SALOOS hidrofil Argan Revital arcápoló olaj


Összetétel

Bio rózsavíz 100%: 100% Bio Damascena virágvíz, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**, **természetes része szerves rózsavíz, Hialuronsav: Aqua, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Glicerin, Bioszacharid gumi-1, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Gliceril-kaprilát, Argan Revital hidrofil arcápoló olaj: Bio Helianthus Annuus magolaj, Bio Sesamum Indicum magolaj, Bio Argania Spinosa magolaj, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, PEG-40 szorbitán-peroleaát, Laureth-4, Parfüm*, Rosmarinus Officinalis levélkivonat, Tokoferol, Limonén**, Linalool**, Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Euhenol**, *illóolajok keveréke, **illóolajok része

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Típus

Terméktípus Arctisztító olaj

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Arctisztító olaj, Arcvíz, Arcszérum
Kód:  KSDS1508
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595666006418

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15