Oldal frissítése

SALOOS 125 ml tusolóolaj

5 6 értékelés
2 690 Ft

SALOOS 125 ml tusolóolaj

Gyermeket vársz, és azon gondolkodsz, hogyan lehetne a terhesség alatt a legjobban ápolni a testedet? A bőr nagy igénybevételnek van kitéve a terhesség alatt, és könnyen megrepedezhet a feszülés következtében, ami csúnya terhességi csíkokat eredményez. A bőr rugalmasságának fenntartása és a csíkok megelőzése érdekében a terhesség ideje alatt tanácsos a Saloos terhességi tusoló olaj használata. A Saloos olaj hidegen sajtolt növényi olajokat tartalmaz, amelyek elősegítik a bőr regenerálódását és helyreállítják annak rugalmasságát. Ezenkívül kíméletesen tisztítja, puhítja a bőrt, és lágy védőréteget képez rajta. Az illóolajok pozitívan harmonizálják az érzékeket. Élvezd a terhességet feszítő érzés nélkül a Saloos tusoló olaj segítségével.

A Saloos Terhességi tusoló olaj főbb jellemzői

  • A Saloos tusoló olaj a bőr ápolására szolgál a terhesség alatt
  • Regenerálja a bőrt és helyreállítja annak rugalmasságát
  • Megelőzi a terhességi csíkok kialakulását
  • Bio napraforgó-, szezám-, ligetszépe- és mandulaolajat, valamint búzacsíra-olajat tartalmaz
  • Finoman tisztítja és puhítja a bőrt, miközben lágy védőréteget képez
  • Harmonizálja a testet és aromaterápiaként hat
  • A Saloos terhességi tusoló olaj nem tartalmaz tartósítószert és szintetikus illatanyagokat

Használat:
Vigyél fel kis mennyiségű Saloos terhességi tusoló olajat a nedves bőrre. Az olaj finom tejemulziót képez, nem habzik. Használat után öblítsd le.
Összetétel:
Helianthus Annuus Seed Oil bio, Sesamum indicum Seed Oil bio, Oenothera Biennes Oil bio, Triticum Vulgare Germ Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Peg-40 Sorbitan Peroleate, Laureth-4, Parfum*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Tocopherol, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**, Limonene**, *illóolajok keveréke **illóolaj-összetevő

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Olaj

Rendeltetés

Meghatározás Test

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Stria elleni
Kód:  BABY8652
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594031326656

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05