Oldal frissítése

SAHARA napozó olaj OF 20 150 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SAHARA napozó olaj OF 20 150 ml

A 20-as szaharai barnítóolaj kiváló harc az UVA és az UVB sugárzás káros hatásaival szemben, amelyek károsíthatják a bőrt és korai öregedést okozhatnak. Ha gyorsabban kíván barnulni, megvédeni magát a szabad gyököktől és elősegíteni a bőr hidratálódását, a Szahara vízálló olaj a megfelelő választás az Ön számára. A kompozíció egzotikus olajokkal - makadamia, kókuszdió és sárgarépa gazdagítva . Kezelje bőrét Szahara termékekkel, és élvezze a tökéletes bronzbarnulást!

A SAHARA OF 20 barnítóolaj főbb jellemzői

  • Védi a bőrt az UVA és UVB sugárzástól
  • SAHARA barnítóolaj egzotikus olajokkal - makadam, kókuszdió és sárgarépa
  • Támogatja a bőr hidratációját
  • Felgyorsítja a barnulást, vízálló
  • A SAHARA OF 20 dermatológiailag tesztelt

Használat:
Napozás előtt vigye fel a száraz bőrre, és dörzsölje le. Ne permetezzen közvetlenül az arcra, tegye rá a tenyerére, majd terítse el. Kerülje a szem területét. A felnőtt teljes testének bőrének védelme érdekében a barnító termék átlagos mérete 36 g, körülbelül 6 teáskanál.

Értesítés:
Az ajánlott mennyiség csökkentésével jelentősen csökken a védelem mértéke. Ne maradjon túl soká a nap, még akkor sem, ha fényvédő eszközt használt. Különösen kerülje a közvetlen déli napsütést (11-16 óra). Ne tegye ki a csecsemőket és a kisgyermekeket közvetlen napfénynek. A túlzott napfény súlyos egészségügyi kockázatot jelent. Ismételje meg az alkalmazást a védelem megőrzése érdekében, különösen izzadáskor fürdés vagy törülköző szárítás után. Egyik fényvédő termék sem nyújt 100% -os napvédelmet. Védje magát a napfénytől ruházat, fejfedő és napszemüveg segítségével.

Összetétel:
Paraffinum liquidum, C12-15 alkil-benzoát, oktokrilén, izopropil-mirisztát, etilhexil-szalicilát, homosalat, kapril / kaprikus triglicerid, butil-metoxidibenzoil-metán, kókuszdiófa-olaj, Crambe Abyssinica magolaj, Arachis hypogaeaeneto-karbonil, szulfát Carthamus tinctorius magolaj, citromsav, Daucus carota sativa kivonat, gliceril-oleát, linolsav, Macadamia ternifolia gliceril-sztearát, lecitin, vetőolaj, parfum, Prunus amygdalus dulcis olaj Fenoxietoetanol, alfa-izometil-ionon, kumumarin

Hangerő:
150 ml

SPF:
20

Nyílás után tartósság:
12 hónap

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Védőfaktor

Védőfaktor 20 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Olaj
Kód:  OPA053
Termékszám:  8592297004066

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15