Oldal frissítése

S.O.S. DENTI Teeth & Gums klórhexidinnel 0,12%, 75 ml

1 590 Ft

S.O.S. DENTI Teeth & Gums klórhexidinnel 0,12%, 75 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém a legjobb hatással legyen a fogaidra, mindig válaszd a saját igényeidnek leginkább megfelelő készítményt. A remek S.O.S. DENTI fogkrém a dentincsatornák lezárásával csökkenti a fogak érzékenységét visszahúzódott fogíny esetén. A fogszuvasodásra hajlamos egyének értékelni fogják, hogy magasabb az aminfluorid tartalma, amely hatására csökken a baktériumok száma, így elkerülhető a fogszuvasodás kialakulása. Szereti a vásárlók, mert szulfátmentes. Remek megoldás ínygyulladás esetén. Jótékony hatással van a fogínyvérzésre, illetve segít megelőzni a kiújulását. Segítségével el lehet távolítani a baktériumokat is tartalmazó lepedéket a fogak és az íny mentén, valamint le lehet zárni a köztük lévő részt. Az egészséges fogak, a fehér mosoly és a friss lehelet megőrzése érdekében javasoljuk a remek S.O.S. DENTI fogkrém használatát a megfelelő körültekintéssel kiválasztott fogkefével együtt.

A remek S.O.S. DENTI Teeth & Gums klórhexidinnel 0,12%, 75 ml fogkrém figyelemre méltó tulajdonságai

  • A nagyszerű S.O.S. DENTI fogkrém a férfiak számára készült termék, az ő igényeikhez igazodik
  • Összetételének köszönhetően megakadályozza a fogszuvasodást
  • Nem találsz benne szulfátokat
  • Elsősorban ínygyulladásra használják
  • A finom S.O.S. DENTI fogkrém hosszú ideig biztosítja a lehelet frissességét

Összetétel

GLICERIN, AQUA, HIDRATÁLT SZILÍCIUM-DIOXID, CI 77220, HYDROXYETHYLCELLULOSE, AROMA, CI 77891, COCAMIDOPROPYL BETAINE, NÁTRIUM-MONOFLUORFOSZFÁT, NÁTRIUM-SZACHARIN, NÁTRIUM-KARBONÁT, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, NÁTRIUM-FLUORID, LIMONENE, CI 45430.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Szabadon lévő fognyakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem, Szulfátmentes, Gyulladás csökkentő
Kód:  ZUB2143
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8002140041501

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15