Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Leifheit Pegasus 180 Maxx 81650

4,8 12 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Leifheit Pegasus 180 Maxx 81650

A ruhaszárító nélkülözhetetlen használati eszköz minden otthonban. A Leifheit Pegasus 180 Maxx szárítót szokatlanul nagy stabilitás és nagy felületen való szárítás jellemzi, így még nagyobb mennyiségű ruhát száríthatsz egyidejűleg, mint amihez eddig hozzászoktál.  Két kihajtható oldalfelületének köszönhetően a hosszú ruhadarabokat is kényelmesen elhelyezheted. Emellett a termékhez két, kis ruhadarabok és fehérneműk száírtására alkalmas konzol tartozik. A praktikus szárító felületén akár két adag mosott ruhát is könnyedén elhelyezhetsz. Tökéletes segítő minden nagyobb háztartásban.
Mi teszi ezt a terméket egyedülállóvá a ruhaszárítók között? Nem csupán a neve MAXX. Extra hosszú szárítási felülettel rendelkezik, könnyedén száríthatsz rajta hosszú ruháadarabokat is az XXL extra magasságban állítható és oldalirányban nyitható szárnyak 1,28 m-es méretének köszönhetően. A szárító  szélessége csak 55 cm, mely könnyű szállítást és tárolást biztosít.
Műszaki adatok:
Előnyök:
Nagyfokú stabilitás
Nagy szárítási felület
Borravaló oldalon
2 konzol fehérnemük, kis ruhadarabok száírtásához
Beltéri és kültéri használatra
Méretek:
118 x 10,5 x 54,5 cm
A szárítási felület hossza:
18 m
Garancia:
3 év

Paraméterek

Szárító típusa

Szárító típusa Klasszikus

Használat

Rendeltetés Beltéri

Anyag

Anyag Fém

Tulajdonságok

Tulajdonságok Összecsukható

Széthajtott szárító mérete

Szélesség 196 cm
Mélység 55 cm
Magasság 128 cm
Tömeg 4,1 kg

Felszerelés

Felszerelés Tartó a kisebb ruhadaraboknak
Kód:  EAN8007a3
Termékszám:  4006501816504
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10