Oldal frissítése

RITUALS The Ritual Of Samurai After Shave Refresh Gel 100 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RITUALS The Ritual Of Samurai After Shave Refresh Gel 100 ml

A japán Sakura virágok éves virágzásának köszöntése vagy a hammam gőzfürdők szokásai csak egy töredékét jelentik azoknak a rituáléknak, amelyek a RITUALS márkát inspirálták, és amelyek erejét a termékeibe is belevitték. A cég büszke rá, hogy fantasztikusan illatosított gyertyákat, teákat és ápoló kozmetikumokat állítanak elő. A Samurai kozmetikai termékcsaládot kifejezetten férfiak számára tervezték, és még a legigényesebb személyeket is kielégíti. Ezért fogod szeretni ezt a hűsítő borotválkozás utáni gélt, amely tökéletesen megnyugtatja az irritált bőrt, és biztosítja számára a szükséges tápanyagokat és hidratálást. Az Aloe vera és a kamilla kivonatának köszönhetően a gél gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik. A Ritual Of Samurai gél nagyon kellemes és férfias illatú. 

A RITUALS The Ritual Of Samurai After Shave Refresh Gel 100 ml-es borotválkozás utáni gél legfontosabb jellemzői

  • RITUALS kozmetikumok, amelyeket a világ minden tájáról származó rituálék ihlettek
  • A Ritual Of Samurai termékcsaládot kifejezetten férfiak számára tervezték 
  • Frissítő aftershave gél Aloe verával és kamillával 
  • Táplál és hidratál
  • Nyugtatja és regenerálja az irritált bőrt
  • Elegáns és egyszerű csomagolás 
  • Férfias illat 
  • Vegán és cruelty free

Összetétel

Aqua/Víz, Alcohol Denat., PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glicerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Centella Asiatica (Tigergrass) levélkivonat, Ocimum Basilicum (bazsalikom) levélkivonat, Allantoin, Bisabolol, Farnesol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citromsav, Nátrium-hidroxid, Propylene Glycol, Alkohol, Parfüm/illat, Limonene, Linalool, Citronellol, Citral, Geraniol, Nátrium benzoát, Kálium-szorbát.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Típus

Típus Gél borotválkozás után
Kód:  HOL668
Termékszám:  8719134031911

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10