Oldal frissítése

RITUALS The Ritual Of Namasté Glow Mask 50ml

Leárazás -9 %
12 250 Ft 13 490 Ft

RITUALS The Ritual Of Namasté Glow Mask 50ml

Mindent adj meg a bőrödnek, amire csak szüksége van! A közismert Rituals által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc. Luxus, prémium gondoskodásban lesz részed. Az innovatív összetevők és a nőies illatú, kivételes kombináció miatt remek választás hölgyek számára. Minden bőrtípuson hatékony. Megbízhatóan táplálja a bőrt, amely ettől ragyogó és friss lesz. A híres Rituals lemosható arcmaszk felvitele nagyon egyszerű, és kellemes állaggal örvendeztet meg. Hatóideje 20 perc, ez idő alatt nyugodtan tudsz relaxálni. A maszk a hatóanyagai révén gyors fiatalító hatással bír, ragyogó, egészséges, fiatalos megjelenésű bőrt kölcsönöz. A végeredmény láttán nagyon elégedett leszel!

Arcpakolás RITUALS The Ritual Of Namasté Glow Mask 50ml ...

A népszerű RITUALS The Ritual Of Namasté Glow Mask 50ml arcmaszk leglényegesebb előnyei

  • Az ismert Rituals gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelynek biztosítja megfelelő ápolást és táplálást
  • Az összetételének köszönhetően hatékony ápolást nyújt a nők számára
  • A nagyszerű lemosható típusú arcmaszk könnyen felvihető és jól terül szét a bőrön
  • A bőrre gyakorolt hatás: regeneráló, pigmentfolt csökkentő és lifting és feszesítő
  • Minden bőrtípusra megfelel
  • Csodálatos pálmaolaj nélkül tulajdonságát kétségtelenül értékeled majd
  • A rajta lévő jelölés: természetes kozmetikum
  • Hatóidő: 20 perc
  • A népszerű Rituals arcmaszk térfogata 50 ml

A híres Rituals arcmaszk rendkívüli hatásai

A példaértékű bőrápolás magában foglalja az arcmaszk rendszeres használatát, ami csodálatos eredményekkel örvendeztet meg. A népszerű Rituals arcmaszk biztosítja a bőrödnek a nélkülözhetetlen ápolást, és táplálóm aktív hatóanyagokkal is ellátja. Imádni fogod azt is, hogy regeneráló tulajdonságainak köszönhetően jótékony hatással lesz a pattanásos bőrre. Az arcmaszk segít hatékonyan feszesíteni a bőrt és visszaállítani a rugalmasságát.

Keltsd életre a bőrödet!

A népszerű Rituals arcmaszk remek választás, mert hatékonyan ápolja a bőrt. Ez az arcmaszk csak a természetből származó összetevőket tartalmazza.

Összetétel

Glycerin, Aqua/Water, Cetearyl Olivate, Szorbitán-olivate, Lactic Acid, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Sodium Lactate, Saccharum Officinarum (cukornád) kivonat, Citrus Aurantium Dulcis (narancs) gyümölcskivonat, Citrus Limon (citrom) gyümölcskivonat, Nelumbo Nucifera levél sejtkivonat, Acer Saccharum (cukor juhar) kivonat, Tephrosia Purpurea magkivonat, Crocus Sativus virágkivonat, Propanediol, Xanthan Gum, Tocopherol, Nátrium-hidroxid, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool, Citral, Parfum/Fragrance, CI 77491 (vasoxidok)

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Lemosható

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Zsíros, Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Regeneráló, Pigmentfolt csökkentő, Lifting és feszesítő
Tulajdonságok Pálmaolaj nélkül

Hatóidő

Hatóidő 20 perc

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KSPL4836
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8719134064469

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10