Oldal frissítése

RITUALS The Ritual Of Karma Set 130ml

5 990 Ft

RITUALS The Ritual Of Karma Set 130ml

RITUALS A Ritual Of Karma Set 130 ml frissítő és nyugtató ápolást biztosít bőrének. A készletet az ősi rituálék ihlették, és a lótuszvirág és az organikus fehér cseresznye illatát ötvözi, hogy a harmónia és az egyensúly érzetét keltse. Testápolószert és fürdőhabot tartalmaz. A RITUALS The Ritual Of Karma Setátfogó élményt nyújt a napi testápoló rituáléban. A termékekben hidratáló és nyugtató összetevők találhatók, amelyek nemcsak tisztítják a bőrt, hanem frissé és puhává is teszik azt. A RITUALS The Ritual Of Karma Set puha textúrájával és frissítő illatával tökéletes választás azok számára, akik egy pillanatnyi békére és törődésre vágynak a mindennapokban. Kényeztesd magadat ezzel a luxus wellness-élménnyel, és vedd körül magadat a harmónia és a pozitív energia illatával.

RITUÁLISOK A Karma Rituáléja készlet

A RITUALS The Ritual Of Karma Set legfontosabb jellemzői

  • A RITUALS The Ritual Of Karma készletet a hindu filozófia inspirálta.
  • 2 terméket tartalmaz egy ajándékcsomagban
  • Egy testápolót és egy fürdőhabot találsz a szettben
  • A termékek a lótusz és a fehér tea illatával varázsolnak el
  • A RITUALS The Rituals of Karma Set készlet pozitív energiát ad neked

RITUALS The Rituals of Karma testápoló

A RITUALS The Ritual Of Karma testápoló krém frissítő illattal vesz körül, és intenzív hidratálást biztosít. Az ősi rituálék által inspirált illat harmonikus keveréke a tisztaságot szimbolizáló lótuszvirágnak és a pozitív energiát idéző organikus fehér cseresznyének. Gazdag és krémes textúrája könnyen beszívódik a bőrbe,azonnal hidratál, és sima, puha tapintásúvá teszi azt. A testápoló krém úgy lett kifejlesztve, hogy nyugtassa és táplálja a bőrt, miközben hosszan tartó hidratálást és puhaságot biztosít. Kényeztesd magad mindennap a RITUALS The Rituals Of Karma testápolóval, amely nyugtató illatba burkol, bőrödet pedig ragyogóvá és felfrissültté varázsolja. Élvezd ezt a testápolási rituálét, és kényeztesd bőrödet egy luxusélménnyel.

RITUALS The Rituals Of Karma fürdőhab

Készítsd el saját békés és harmonikus rituálédat a RITUALS The Ritual Of Karma fürdőhabbal. Ezt a luxus habot az ősi rituálék ihlették, és elbűvölő és frissítő fürdőélményt nyújt. A puha és gazdag textúra könnyen feloldódik a fürdőkád vizében, kiárasztja frissítő illatát, és lágy, krémes habfelhőket hoz létre. A lótuszvirág és a bio fehér cseresznye frissítő illata betölti fürdőszobádat, és segít ellazulni és kikapcsolódni egy hosszú nap után. Merülj el egy meleg fürdőben a RITUALS The Ritual Of Karma fürdőhabbal, és hagyd magadat elragadni a béke és harmónia világába. Bőröd puha buborékokban fürdik, miközben elméd ellazul és megnyugszik. Élvezd a pihenés minden pillanatát, és kényeztesd magadat egy gyönyörű testápolási rituáléval.

Hogyan használd a Rituals of Karma készletet:
Kezdje egy pihentető fürdővel, egy kedvességgel teli tusfürdővel. Önts egy kis mennyiségű habot a vízsugár alá, és hagyd hogy gazdag habot képezzen. Masszírozd be a testedet a habbal a mélytisztítás érdekében.
Fürdés után használd a Spread the Kindness testápolót. Masszírozd be a testedet a krémmel, hogy az teljesen felszívódjon.

Összetétel

Ritual of Karma testápoló krém:
víz/víz, cetearil-alkohol, glicerin, kapril-kaprikus triglicerid, propil-heptil-kaprilát, Be nem jelentett, Helianthus Annuus (napraforgó) magolaj, parfüm/illat, Camellia Sinensis kivonat, Camellia Sinensis viráglevél kivonat, Nelumbo Cefera Asia levélkivonat levélkivonat, tokoferol, tokoferil-acetát, Ubikinon, propylenglykol, allantoin, kapril-glikol, Karbomer, nátrium-poliakrilát, glicerin-sztearát, ceteareth-20, ceteareth-12, cetil-palmitát, tridecan, izohexilronyl-glikolcitalát, butilronylglikol-citrát, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonén, Fenoxyethanol, Kálium-szorbát, Szorbinsav, Nátrium-hidroxid.

A Karma rituáléja habzó tusfürdő:
víz/víz, Nátrium-lauret-szulfát, kokamidopropil-betain, izopentán, sorbitol, izopropil-palmitát, parfüm/illat, izobután, PEG-120 metil-glükóz-dioleát, nátrium-benzoát, Camellia Sinteaf kivonat, Nelumbo Nucifera virágkivonat, citromsav, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, guar-hidroxi-propil-trimónium-klorid, glicerin, nátrium-klorid, kálium-szorbát, szorbinsav, tokoferol, benzil-szalicilát, limonen, linalool,


Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Testápoló olaj

Űrtartalom

Űrtartalom 130 ml
Kód:  KSDS2205
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8719134170153

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10