Oldal frissítése

RITUALS The Ritual of Ayurveda Body Cream 220 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RITUALS The Ritual of Ayurveda Body Cream 220 ml

Kényeztesd magad a Rituals holland luxusmárka testápolójával. A RITUALS The Ritual of Ayurveda testápoló krém egyesíti az ápolást és az élményt. A 220 ml-es kiszerelés gyönyörű minimalista designjával a fürdőszobád díszévé válhat. Az indiai rózsakivonat puhítja a bőrt és fiatalos megjelenést kölcsönöz. A testápolóban lévő mandulaolaj tökéletesen hidratálja a bőrt, vitamin- és fehérjetartalmának köszönhetően táplálja, védi és elősegíti a természetes regenerációját. Az ayurvédikus hagyomány szerint a napi testmasszázs erősíti a bőrt és serkenti a vérkeringést. A RITUALS The Ritual of Ayurveda készítményben kombinálták a rózsa, a mandulaolaj és himalájai méz illatát, amelyek mind pozitív érzéseket keltenek. A tökéletes illat a legjobb parfümkészítőkkel való együttműködés eredménye.

A RITUALS The Ritual of Ayurveda 220 ml testápoló legfontosabb jellemzői

  • Az indiai rózsakivonat lágyítja a bőrt és fiatalos megjelenést kölcsönöz.
  • A mandulaolaj táplál és hidratál. 
  • A RITUALS The Ritual of Ayurveda testápoló krém vitaminokat és fehérjéket tartalmaz. 
  • Összetételének köszönhetően a krém védi a bőrt és segíti a természetes regenerációt.
  • A rózsa, a mandulaolaj és a himalájai méz édes illata a relaxáció és a jó hangulat érzetét kelti.
  • A termék fejlesztése során nem végeztek állatkísérleteket.
  • A RITUALS The Ritual of Ayurveda testápoló krém nagyrészt megújuló forrásokból származó, természetes anyagokból áll.
  • A 220 ml-es csomagolás gyönyörű kialakításával a fürdőszobád dísze lesz.

A természetes ápolás mellett a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektettek

A RITUALS The Ritual of Ayurveda testápoló krém csak minimális mennyiségű tartósítószert és stabilizátort tartalmaz, így összetevőinek többsége természetes anyag. Vegetáriánusok számára is alkalmas, mivel nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. A RITUALS The Ritual of Ayurveda testápoló előállítása során a gyártó javarészt megújuló erőforrásokat használt. 


Összetétel

Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylheptyl Caprylate, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Undecane, Tridecane, Mel (Honey), Tocopheryl Acetate, Allantoin, Tocopherol, Ubiquinone, Glycine Soja (Soybean) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Parfum/Fragrance, Cetyl Palmitate, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Isohexadecane, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Ceteareth-12, Polysorbate 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 220 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű, Vitaminos

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Tápláló, Bőrpuhító
Specifikáció Dermo
Kozmetikum sorozat Mézes

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre
Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylheptyl Caprylate, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Undecane, Tridecane, Mel (Honey), Tocopheryl Acetate, Allantoin, Tocopherol, Ubiquinone, Glycine Soja (Soybean) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Parfum/Fragrance, Cetyl Palmitate, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Isohexadecane, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Ceteareth-12, Polysorbate  '>
Kód:  KSTE2051
Termékszám:  8719134063783

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10