Oldal frissítése

RITUALS Private Collection Savage Garden Set 2022

28 390 Ft

RITUALS Private Collection Savage Garden Set 2022

Kényeztesd testedet és érzékeidet a RITUALS Private Collection Savage Garden ajándékcsomaggal. A készlet összesen 4 terméket tartalmaz, találsz benne kézszappant, kézbalzsamot, mini illatpálcikát és otthoni illatosító spray-t. A készletet a vetiver, a zsálya és a citrom friss, lédús illata hatja át. Ezzel a készlettel otthonodban meghitt és békés hangulatot varázsolsz, és mindig alig várod majd, hogy meglátogasd a fürdőszobát. A készlet ajándéknak is alkalmas.

A RITUALS Private Collection Savage Garden Set legfontosabb jellemzői

  • A készlet a RITUALS márkától származik
  • A termékek a Savage Garden termékcsaládból származnak, és gyógynövényes illatúak
  • A készletben 4 termék található
  • Tartalmaz kéziszappant, kézbalzsamot, mini illatosító rudakat és otthoni illatosító spray-t
  • A szett kiváló ajándék

Összetétel

Savage Garden kézmosó: víz/víz, Nátrium-lauret-szulfát, glicerin, kokamidopropil-betain, nátrium-klorid, parfüm/illat, gliceret-2-kokozát, C12-13 alkil-laktát, C12-13 alkoholok, PEG-4 repceamid, PEG-6 folyékony amidkaprikagliceridek, butilénglikol, Zsályalevél kivonat, Glicin, nátrium-ferrocianid, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, citromsav. Savage Garden Kitchen kézbalzsam: víz/víz, glicerin, etil-hexil-sztearát, dikaprilkarbonát, Butyrospermum Parkii vaj (shea vaj, cetearil-alkohol, parfüm/illat, fenoxietanol, panthenol, nátrium-sztearoil-glutamát, aclatesla C30 akrilát polimer, xantán gumi, butilénglikol, Salvia officinalis (zsálya) levélkivonat, glicin szójabab (szójabab) olaj, ethylhexylglicerin, tokoferol, nátrium-klorid, linalool, alfa-izometil-ionon, pirokton-olamin, tetrasodium iminodiszukcinát, citromsav


Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 5 db
Csomag tartalma Kézbalzsam, Szappan, Spray, Illatpálcák
Kód:  VBAL8535
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8719134144703

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05