Oldal frissítése

RITUALS Homme Invigorating Routine Medium Set 485 ml

3,5 6 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
21 290 Ft

RITUALS Homme Invigorating Routine Medium Set 485 ml

Kényeztesd testedet és érzékeidet a RITUALS Homme Invigorating Routine Medium szettel. A készletben összesen 4 termék található. Élvezheted a tusolóhabot, a 2 az 1-ben sampont és testápolót, a száraz bőr elleni testápolót és a L'essentiel parfümöt. A termékeket mámorító cédrusfa illat hatja át, az E-vitamin tartalom pedig csodálatosan hidratálja a bőrödet. A készlet nagyszerű ajándéktipp, különösen férfiak számára.

A RITUALS Homme Invigorating Routine Medium szett legfontosabb jellemzői

  • A készlet a RITUALS márkától származik
  • A készletben összesen 4 termék található
  • Tartalmaz tusolóhabot, 2 az 1-ben sampont és tisztítót, testápolót és parfümöt
  • A termékek a cédrusfa illatát árasztják
  • A készlet nagyszerű ajándék tipp, különösen a férfiak számára

Összetétel

Homme sampon és testápoló 2 az 1-ben: víz/víz, Nátrium-lauret-szulfát, kókuszdió-glükozid, kokamidopropil-betain, poliszorbát 20, glicerin, dinátrium-undecilénamido MEA-szulfoszukcinát, nátrium-klorid, parfüm/illat 2, Charco por, Mentha Arvensis levélolaj, panthenol, pantolakton, polikvaternium-10, hidroxi-propil-guaár-hidroxi-propil-trimónium-klorid, magnézium-klorid, mentil-laktát, propylenglykol, gliceril-oleát, tokoferol, hidrogénezett pálma gliceridek, Citrát, Limonádé, kálium-Citrát, nátrium nátrium, Citromsav, Nátrium-hidroxid. Rituals Homme Dryness testápoló: Rituals Homme tusolóhab: víz/víz, Nátrium-lauret-szulfát, kokamidopropil-betain, izopentán, sorbitol, izopropil-palmitát, parfüm/illat, PEG-120 metil-glükóz-dioleát, bután-libocil-acetát, cédrus kivonat, Guar-hidroxi-propil-trimónium-klorid, nátrium-klorid, tokoferol, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, propán, izobután, kapril-kaprikus triglicerid, citronellol, kumarin, linalool, limonen, nátrium-benzoát, citromsav, nátrium-hidroxid. L'Essentiel Eau de Parfum: Alcohol Denat., Parfüm/illat, Aqua/Víz, Linalool, Limonene, Geraniol, Kumarin, Citronellol, Citral, Eugenol, Farnesol.


Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 4 db
Csomag tartalma Fürdő hab, Sampon, Testápoló

Űrtartalom

Űrtartalom 485 ml


'>
Kód:  VBAL8534
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8719134142037
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20