Oldal frissítése

DERMACOL Aroma Ritual Shower Gel PEAR WILLIAMS tusfürdő 250 ml

4,8 139 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Aroma Ritual Shower Gel PEAR WILLIAMS tusfürdő 250 ml

SG102
 

Dermacol Aroma Ritual Shower Gel isteni illatával minden zuhanyzáskor elvarázsol majd. A vilmos körte édes aromája téged is elvarázsol és feltölt majd jókedvvel és energiával. A tusfürdő kíméletesen, mégis alaposan tisztítja meg a bőrödet a szennyeződésektől, felesleges faggyútól és az elhalt hámsejtektől, miközben gyengéden ápolja, és isteni illatba burkolja bőrödet. Kellemes, gyümölcsös illata akár férfiaknak is alkalamas. A termékből minimum 2, vagy több darab rendelhető. Legyen minden nap élmény a zuhanyzás ezzel az isteni illatú tusfürdővel!

A tusfürdő alaposan tisztítja a bőrt, miközben a szükséges tápanyagokkal is ellátja, illetve hidratálja is. Segíti a bőr természetes védekezőképességét, és védőréteget hoz létre, így védi meg a bőrt a külső, káros behatásoktól. A körte édes, gyümölcsös illata a tested és a lelked is kényezteti, energetizál, és segít realxálni egy hosszú nap után. Felébreszti az érzékeket, így minden reggel jól indulhat, vagy minden este nyugodtan térhetsz aludni a zuhanyozás után. Élvezz ki minden zuhanyozást a körte isteni illatával!


Aktív hatóanyagok::

  • Körte kivonat - hidratálja a bőrt, védi a külső, káros behatásoktól, és elvarázsol finom, gyümölcsös illatával. Felfrissít és feltölt energiával, minden zuhanyzás alkalmával.
  • Az érett körte gyümölcsös aromája - csodás illatú lesz tőle a bőröd, segít csökkenteni a stresszt egy hosszú nap után.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas.
Alkalmazása:

Vidd fel a nedves bőrödre, masszírozd be amíg habot nem képez, majd ezek után alaposan öblítsd le.
Figyelmeztetés:
Ebből a termékből minimum 2, vagy több darabot rendelhetsz.

 
 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  SG102
Termékszám:  8590031099675
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05