Oldal frissítése

RITEX Aquaresse 8 db

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 2 030 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 csomag 1 910 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több csomag 1 790 Ft/csomag

RITEX Aquaresse 8 db

A RITEX Aquaresse óvszerek egyedülállók, hiszen vízbázisú síkosítógéllel kezelt felülettel rendelkeznek. A vékony síkosítóréteg segít a hüvely nedvesítésében, stimulálja az érzékeket a szexuális együttlét során, és mindkét fél számára maximális, érzéki élvezetet nyújt. A Ritex Perfect Form különleges formája stimulálja az érzékeket a három tökéletesen kifinomult résznek köszönhetően. A felső rész még több helyet kínál a különlegesen kivételes élmény érdekében. Az óvszer középső része tökéletesen illeszkedik, a kondom vége pedig a vékony peremnek köszönhetően kellemes élményt nyújt.

Legfontosabb előnyök

  • Vízbázisú síkosítógéllel kezelt
  • Síkosított réteg a hüvely nedvesítése érdekében
  • A Ritex Perfect Form óvszerek különleges formája stimulálja az érzékeket
  • Átlátszó óvszer, sima felületű
  • Ondótartály

Kiváló minőségű természetes latex

Az átlátszó óvszerek felülete sima, amelynek végén egy ondótartály található. Gyártásuk során kiváló minőségű természetes latexet használtak. A RITEX Aquaresse óvszer bőrgyógyászatilag tesztelt és rendkívül gyengéd a bőrrel. A praktikus csomagolásban nyolc darab kondom található.
Alkalmazása:
Az óvszert óvatosan távolítsd el a csomagolásból ügyelve arra, hogy ne tegyél kárt benne körömmel vagy egyéb éles eszközzel. Az óvszer kizárólag egyszeri használatra alkalmas, a szexuális együttlét ideje alatt használandó. A kondom megfelelő és következetes használata minimumra csökkenti a szexuális úton terjedő betegségek és a terhesség kockázatát.
További információk:
Szélesség:
55 mm
Anyaga:
Természetes latex

 
 

Paraméterek

Méret

Szélesség 55 mm
Magasság 180 mm

Tulajdonságok

Típus Klasszikus
Síkosítás Víz alapú
Anyag Latex

A csomag tartalmaz

Csomagban Egyfajta óvszerek
Darabszám 8 db
Kód:  KND034
Termékszám:  4001669418102

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05