Oldal frissítése

RIMMEL LONDON Wonder'Bond Bonding Serum Mascara 001 Black 11 ml

3 590 Ft

RIMMEL LONDON Wonder'Bond Bonding Serum Mascara 001 Black 11 ml

Ha a szempilláid természetes módon világosak, vagy éppen ellenkezőleg, gyengék és nem túl kifejezőek, akkor a lenyűgöző RIMMEL LONDON szempillaspirált mindenképpen próbáld ki. A formatervezett, keskeny formájú kefe a szempillaspirál pontos festék-felvitelét nagyban meghatározza. Gyártási alapanyaga műanyag, segít a kívánt hatás elérésében, valamint a szempillák szépségének fokozásában. A különböző sörtehosszúságnak köszönhetően pontosan követheted az egyes szempillák formáját és szerkezetét. Az elegáns fekete színű RIMMEL LONDON szempillaspirál ideális a hétköznapi alkalmi és hivatalos megjelenésekhez. A tartós RIMMEL LONDON szempillaspirál űrtartalma 11 ml.

A kiváló RIMMEL LONDON Wonder'Bond Bonding Serum Mascara 001 Black 11 ml legfontosabb jellemzői

  • A precíz sminket biztosító RIMMEL LONDON szempillaspirál használatával kihangsúlyozhatod szempilláidat és az egész megjelenésedet
  • A különleges szálak hosszabbító hatást eredményeznek
  • Keféje keskeny alakú
  • A kefe gyártási anyaga műanyag
  • A szempillaspirál különböző hosszúságú sörtéi pontosan befedik az egyes szempillákat
  • Színe: fekete
  • A megfizethető RIMMEL LONDON szempillaspirál térfogata 11 ml
  • Luxus kozmetikum

Összetétel

Aqua / Water / Eau, Paraffin, Stearic Acid, Pvp, Cetyl Alcohol, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax/Cire Microcrystalline, Hydrogenated Vegetable Oil, Arginine, Polysorbate 20, Propylene Glycol, 2,3-Butanediol, Stearyl Stearate, Panthenol, Synthetic Wax, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De Carnauba, Candelilla Cera/Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/Cire De Candelilla, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Hectorite, Symethicone, Tocopheryl Acetate, Biotin, Pantolactone, Cellulose, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Polyethylene, Ceramide Ng, Dextran, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Tocopherol, [May Contain/Peut Contenir/+/-: Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Ultramarines (Ci 77007)].

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Specifikáció Luxus kozmetikum

Kefe

Alak Keskeny
Anyag Műanyag
Tulajdonságok Különböző hosszúságú sörték

Űrtartalom

Űrtartalom 11 ml

Hatás

Hatás Hosszabbító

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO7674
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616305519986

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05