Oldal frissítése

RIMMEL LONDON Stay Matte 006 Warm Beige 14 g

4,7 33 értékelés
1 290 Ft

RIMMEL LONDON Stay Matte 006 Warm Beige 14 g

A RIMMEL LONDON Stay Matte 006 Warm Beige árnyalatú mattító por azonnal eltávolítja a nem kívánt fényt és ragyogóvá teszi a bőrt. Könnyű textúrája jól alkalmazható, és akár 12 órán keresztül is tartós hatást nyúkt. A púder az arcra való felhordás után nagyon természetesnek tűnik, tökéletesen elfedi a bőrhibákat, nem tömíti el a pórusokat, és a bőr az alkalmazása után rögtön hihetetlenül egészséges, friss, ragyogó és jól ápolt lesz.

A RIMMEL LONDON Stay Matte púder főbb jellemzői

  • Mattító púder 006 Warm Beige árnyalatban
  • A RIMMEL LONDON púder nem blokkolja a pórusokat
  • Nyugtatja, egységesíti és ragyogóvá teszi a bőrt
  • Könnyű eltávolítani
  • Akár jebb 12 órán keresztül tart
  • Tökéletesen elfedi a bőrhibákat

Exkluzív púder néhány tasakhoz? Itt van!

A  RIMMEL LONDON Stay Matte egy tökéletes mattító púder, amely eltűnteti az arcbőrről a nemkívánt fénylést, ugyanakkor védi a bőrt a káros külső hatásoktól, rögzíti a sminket és hihetetlen állagot kölcsönöz a bőrnek. Könnyű és finom textúrájú, jól alkalmazható, nem szárítja ki a bőrt, még többszöri felvitel után sem lesz rétegzett hatása. A bőr természetes, friss, ragyogó és ápolt lesz a púder alkalmazása után. Kezeld a bőrödet úgy, mintha egy sminkesnél lennél: ez a púder valóban képes erre!

Hatóanyagok:
A púder aloe kivonatokkal dúsított, amelyek lebontják a szabad gyököket, hidratáló, nyugtató, antioxidáns és védő tulajdonságokkal rendelkeznek. A kókuszdióolaj mélyen hidratálja és puhítja a bőrt, zsíros nyomok nélkül.

Bőrtípus:
Alkalmas minden bőrtípusra. Rendkívüli eredmény érhető el zsíros és problémás bőr esetén.

Árnyalat:

Warm Beige

Használat:
Vidd fel ecsettel, szivaccsal vagy pamaccsal a nappali krémmel kezelt bőrre, vagy használjd sminked rögzítéséhez.

Összetétel:
Talc, Mica, Magnesium stearate, Polyethylene, Petrolatum, Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Polybutene, Isostearyl Neopentanoate, Ethylhexyl Methoxycynnamate, Tocopheryl Acetate, Methylparaben, Cocos Nucifera(Coconut) Oil, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil/Huile Minerale, Propylparaben, Zinc Oxide, Parfum/Fragrance, Aloe Barbadensis, Polysorbate-20, BHT, Butylphenyl, Methylpropional, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene, Carboxaldehyde, Linalool, Butylparaben (May Contain/Peut Contenir/+/-: Titanium Dioxide(CI 77891) Iron Oxides (CI 77491, CI 77492,CI 77499), Ultramarines (CI 77007)

Paraméterek

Típus

Típus Púder

Specifikáció

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Üzemidő 9 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Simító
Hatás Mattító, Egységes bőrszín, Fixáló, Ásvány(i)

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Csomagolás

Tömeg 14 g

Konzisztencia

Konzisztencia Kompakt

Fedés

Védelem Enyhe fedésű

Árnyalat

Árnyalat Warm Beige
Kód:  DEKO3596
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3607345064550

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10