Oldal frissítése

RIMMEL LONDON Professional Eyebrow Pencil 004 Black Brown 1,4g

Leárazás -17 %
1 070 Ft 1 290 Ft

RIMMEL LONDON Professional Eyebrow Pencil 004 Black Brown 1,4g

A tökéletes szemöldök megformálása még soha nem volt ilyen egyszerű. A Rimmel London Professional Eyebrow Pencil 004 Black Brown szemöldökceruza beépített kefével mindent kínál, amire a tökéletesen formázott szemöldökhöz szükséged van. A kefe a kívánt formára fésüli a szőrszálakat, a ceruza pedig lehetővé teszi a szemöldök pontos kiegészítését és kiemelését. Kényeztesd magad mindennap tökéletesen ápolt szemöldökkel a Rimmel London Professional szemöldökceruzával.

A RIMMEL LONDON Professional Eyebrow Pencil 004 Black Brown 1,4 g szemöldökceruza legfontosabb jellemzői

  • A szemöldökceruza tökéletesen formálja a szemöldököt
  • A kefe a szőrszálakat a kívánt formára fésüli
  • Lehetővé teszi a szemöldök pontos feltöltését és kiemelését
  • A Rimmel London Professional szemöldökceruza hatékonyan kitölti az egyes szőrszálak közötti hézagokat

Összetétel

HIDROGÉNEZETT PÁLMAMAG-GLICERIDEK, HIDROGÉNEZETT NÖVÉNYI OLAJ, HIDROGÉNEZETT PÁLMA GLICERIDEK, SZINTETIKUS MÉHVIASZ, CERA CARNAUBA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) VIASZ/CIRE DE CARNAUBA, HIDROXILÁLT LANOLIN, PROPYLPARABEN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID. [TARTALMAZHAT /PEUT CONTENIR/+/-: TITÁN-DIOXID (CI 77891), VAS-OXIDOK (CI77491, CI 77492, CI 77499)].

Paraméterek

Szín

Szín Barna

Típus

Típus Ceruza

Tömeg

Tömeg 1,4 g (0 kg)
Kód:  DEKO7310
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5012874026883

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10