Oldal frissítése

RIMMEL LONDON Magnif'Eyes Eyeshadow Palette 008 Electric Violet 14,16 g

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
8 190 Ft

RIMMEL LONDON Magnif'Eyes Eyeshadow Palette 008 Electric Violet 14,16 g

Élvezd az intenzív színeket, amely elsősorban a magasan pigmentált prémium színeknek és a telített színárnyalatoknak köszönhetsz, ezt kínálja a RIMMEL LONDON márka Magnif’Eyes szemhéjpúder palettája a 008 Electric Violet változatban. A mindennapos sminkelés minden bizonnyal egy új élményt kínál a paletta segítségével. 12 lilás, fényes és matt árnyalatot tartalmaz a tökéletes szemsmink készítéséhez. A RIMMEL LONDON paletta alkalmas a nappali és az esti smink megalkotásához. A hosszan tartó hatású smink egész nap tart a szemeiden.A RIMMEL LONDON paletta emellett remekel a színek telítettségével is. A Magnif’Eyes paletta felhasználói nagyra értékelhetik a szemhéjfesték tartósságát, hiszen ezáltal a smink tökéletes társ az utazáshoz és az esti bulikban is.

A RIMMEL LONDON Magnif'Eyes Eye Shadow Palette szemhéjfesték paletta 008 Electric Violet árnyalatban legfontosabb jellemzői

  • A MagnifEyes paletta 12 lilás színt kínál egy palettában
  • Az Electric Violet palettában matt és fényes színeket is találsz
  • A kiváló minőségű pigmenteknek köszönhetően a sminked tartós
  • A RIMMEL LONDON használata során nagyra értékelheted a színek telítettségét
  • Applikátor és ecset a csomagban

Alkalmazás:

Vidd fel a RIMMEL LONDON szemhéjfestéket a mellékelt applikátorral. Ezzel a palettával különböző stílusú sminkeket készíthetsz más-más formájú szemekhez. Először is vigyél fel egy világosabb árnyalatot a felső szemhéj egészére a szemöldök vonaláig. Ezután válassz egy közepes árnyalatot, ezzel mélyítheted a sminkedet. Válassz egy igazán sötét árnyalatot a szemed kontúrozásához és a forma kihangsúlyozásához. Az intenzívebb megjelenés érdekében használd az egyik sötétebb árnyalatot az alsó szempillatő vonalában.
 

Összetétel:
Talc, Mica, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Stearate, Phenoxyethanol, Synthetic Fluorphlogopite, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide, [May Contain/Peut Contenir/+/-:Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Manganese Violet (CI 77742), Carmine (CI 75470), Ultramarines (CI 77007), Blue 1 Lake (CI 42090), Black 2 [Nano] (CI 77266), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Yellow 5 Lake (CI 19140)].


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Szín

Színtónus Lila

Árnyalatok száma

Árnyalatok száma Paletta (min. 5)

Csomagolás

Csomagolás típusa Paletta
Tömeg 14,16 g
Kód:  DEKO3415
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614227182486

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20