Oldal frissítése

RIMMEL LONDON Lasting Finish 35H Hydration Boost SPF20 200 Soft Beige 30ml

3 890 Ft

RIMMEL LONDON Lasting Finish 35H Hydration Boost SPF20 200 Soft Beige 30ml

Olyan terméket vásárolnál, amely precízen elfedi az esetleges bőrhibákat? Ez esetben a neves RIMMEL LONDON alapozót egyszerűen imádni fogod. A minőségi RIMMEL LONDON pumpás alapozó egyszerűen felvihető a bőrre. Folyékony textúrájának köszönhetően könnyen és egyenletesen szétkenhető. Közepesen sötét tónusú, tehát középbarna bőrrel rendelkezőeknek ideális választás. Konkrétan, ez a típusú alapozó hosszantartó hatást biztosít. Ugyanakkor az arcod az UV-sugaraktól is védve lesz, ráadásul nem csak a forró nyári napokon. Ez a megbízható alapozó közepes fedésű. Hosszantartó és hidratáló hatású. Minden bőrtípusra alkalmazható. Amennyiben szereted a vegán kozmetikumokat, akkor ez az alapozó neked lett kitalálva.

RIMMEL LONDON Lasting Finish 35H Hydration Boost SPF20 200 Soft Beige 30ml alapozó lényegesebb tulajdonságai

  • Az SPF fényvédő faktor véd az UV-sugárzástól
  • Az alapozó közepes fedésű
  • Állag: folyékony
  • RIMMEL LONDON alapozójának űrtartalma: 30 ml
  • Könnyen alkalmazkodik a legtöbb bőrtípushoz
  • Tartóssága: 32 óra
  • Középbarna bőrre

Összetétel

AQUA/WATER/EAU, CYCLOPENTASILOXANE, TITANIUM DIOXIDE, BUTYLENE GLYCOL, CETIL PEG/PPG-10/1 DIMETIKON, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TALC, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SODIUM PCA, SZILÍCIUM-DIOXID-SZILÁT, C12-15 ALKIL-ETILHEXANOÁT, MAGNÉZIUM-SZULFÁT, ZINC STEARATE, DIMETIKON/VINIL-DIMETIKON KERESZTPOLIMER, AKRILÁTOK/C12-22 ALKIL-METAKRILÁT KOPOLIMER, BISPEG/PPG-14/14 DIMETIKON, AMODIMETHICONE, LAURETH-7, LECITHIN, TRIBEHENIN, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PHENOXYETHANOL, TRIHIDROXISZTEARIN, CHLORPHENESIN, DIMETHICONOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, XANTHAN GUM, PARFUM/FRAGRANCE, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLENE CARBONATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, GLICERIN, CITRIC ACID, FRUCTOSE, SODIUM HYDROXIDE, UREA, LAURETH-4, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, ALLANTOIN, MALTOSZ, SODIUM CHLORIDE, SODIUM LACTATE, SODIUM SULFATE, TREHALOSE, BENZIL-SZALICILÁT, LINALOOL, GERANIOL, BHT, CITRONELLOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, GLUKÓZ, SODIUM HYALURONATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, [TARTALMAZHAT/PEUT CONTENIR/+/-: VAS-OXIDOK (CI 77491, CI 77492, CI 77499)].

Paraméterek

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum
Bőrtípus Minden bőrtípusra
Üzemidő 32 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó, SPF védőfaktor
Hatás Hosszantartó, Hidratáló

Csomagolás

Csomagolás típusa Pumpás
Űrtartalom 30 ml

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Közepes fedésű

Árnyalat

Árnyalat Medium
Kód:  DEKO7684
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616304825101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20