Oldal frissítése

RIMMEL LONDON Eyebrow Palette Brow this way 002 Medium Brown, 1,1g

5 2 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
2 190 Ft

RIMMEL LONDON Eyebrow Palette Brow this way 002 Medium Brown, 1,1g

A Rimmel London Brow This Way Brow Sculpting Kit mindent tartalmaz, amire a tökéletesen formázott, drámai szemöldökhöz két egyszerű lépésben szükséged van. A szemöldökviasz a kívánt formára rögzíti a szőrszálakat, a púder pedig segít kitölteni a vékonyabb területeket. A Rimmel készlet professzionális ecseteket tartalmaz a precíz felvitelhez. A hosszantartó, könnyű formula alig érezhető és egész nap kitart. Kényeztesd magad a tökéletes szemöldökkel két egyszerű lépésben a Brow This Way Medium Brown kozmetikai készlet segítségével.  

A Rimmel London Brow This Way Brow Sculpting Kit legfontosabb jellemzői

  • A Brow This Way termékkel mindent megkapsz, amire a tökéletes szemöldökhöz szükséged van, egyetlen termékben
  • A professzionális ecsetek pontos felvitelt biztosítanak
  • A Rimmel London Brow This Way segítségével tökéletes, drámai szemöldököt készíthetsz két egyszerű lépésben
  • A viasz rögzíti a szemöldököt a kívánt formára
  • Természetes színű Medium Brown púder árnyalattalkitöltheted a vékonyabb foltokat

Használat:
Fésüld a szemöldököt a kívánt formára. A szemöldököt viasszal rögzítsd. Töltsd ki a szemöldök vékonyabb részeit a púderrel.

Összetétel

Por: Csillám, Talc, Dimetikon, Kapril/kaprikus triglicerid, Magnézium-sztearát, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Alumínium-oxid, Triethoxycaprylylsilane, Silica, [May Contain/Peut Contenir/+/-: Vasoxidok (CI 77491, CI 77492, CI 77499), titán-dioxid (CI 77891)].
Wax: Polibutén, Ethylhexyl Palmitate, Cera Alba/méhviasz/cire D'abeille, Kapril/kaprikus triglicerid, Cera Microcristallina/ mikrokristályos viasz/cire Microcristalline, Copernicia Cerifera Cera/copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/cire De Carnauba, Talc, Mica, Szilícium-dioxid-dimetil-szilát, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Alumínium-oxid, Glicerin, [May Contain/Peut Contenir/+/-: Vasoxidok (CI 77491, CI 77492, CI 77499), titán-dioxid (CI 77891).

Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Púder

Tulajdonságok

Rendeltetés Barna hajúaknak
Tömeg 1,1 g

Rendeltetés

Rendeltetés Barna hajúaknak
'>
Kód:  DEKO6148
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3607344535037

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10