Oldal frissítése

Rimmel London Colour Precise Eyeliner Black 1,1 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rimmel London Colour Precise Eyeliner Black 1,1 ml

A tökéletes szemceruza kiemelkedő pigmentációval, amelynek segítségével egyetlen mozdulattal pontosan kihúzhatod a szemeidet, és így biztosítjaa a hihetetlenül mély tekintetet. A fekete festék tökéletesen tapad a szemre, nem kenődik el, és keskeny hegyének köszönhetően mindig tökékletesen meghőzhatod vele szemed vonalát, akkor is, ha teljesen kezdő sminkelő vagy! A ceruza gyorsan szárad, hosszú élettartamú, érzékeny szemekre és kontaktlencse viselők számára is alkalmas. 

Főbb jellemzők

  • könnyen alkalmazható
  • a gazdag fekete színe hihetetlenül kiemeli a szemét
  • egész nap tart
  • a finom hegy segítségével pontosan dolgozhatsz a szempillák tövében

Egy ceruza a szemre, amit mindenkinek egyszerű használni!

A fekete szemceruza egyetlen mozdulattal ellenállhatatlan és izgalmas megjelenést kölcsönöz neked, amit nem győz majd csodálni a környezeted! A ceruza tökéletesen tapad a szemhéjra, finom hegyének köszönhetően precízen használható, és nem kenődik el. A kellemes textúra és az intenzív pigmentek egész nap tartanak, a ceruza nem irritálja a szemet, így alkalmas szemüveget, illetve kontaktlencséket viselők számára.

Bőrtípus:
Minden típusú bőrre alkalmazható

Használat:
Vidd fel egyetlen mozdulattal a szempillavonal fölé a felső szemhéjakon, és a szempillavonal alá az alsó szemhéjakon.

Tipp:
Ha szeretnéd, hogy szempilláid teltebb benyomást keltsenek, akkor alkalmazd a ceruzát a szempillák között.

Szín:
Fekete

Kiszerelés:
1,1 ml

Összetétel:
Aqua / víz / EAU, sztirol / akrilátok / ammónium-metakrilát kopolimer, metil-propándiol, Kaolin, Poloxamer407, PPG-70 Tocopherereth-100, Coco-Glucoside, Fenoxi-etanol, Butilénglikol, Pottasium-szorbát, Nátrium-lauret-12-szulfát, nátrium-benzoát, citromsav, ammónium-hidroxid, Szimeikon, jód-propil-butil-karbanát, Steareth-4, BHT, szorbinsav, Steareth-20, Május-tároló: titán-dioxid (CI 77891), vas-ferrocianid (CI 77510), vas-oxidok (CI 77491, CI 77492, CI 77491)

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus Fix
Kód:  KSDE1003
Termékszám:  3614222074533
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10