Oldal frissítése

REVOX Just Lactic Acid + HA 30 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOX Just Lactic Acid + HA 30 ml

A Revox Just Lactic Acid + HA peeling elsősorban a bőr érdes szerkezetére, a sötét foltokra, a finom vonalakra és ráncokra gyakorol jótékony hatást az arcon és a nyakon. Különösen alkalmas száraz és matt bőrre. A bőr felszínére összpontosít, és hámlasztást nyújt (az elhalt sejtek eltávolításának folyamata) anélkül, hogy irritációt okozna. A Just Lactic Acid + HA peeling frissesebb, tisztább és feszesebb bőrt eredményez. 

A Revox Just Lactic Acid + HA hámlasztó fő jellemzői

  • A Revox Just Lactic Acid + HA hámlasztó a bőr érdes szerkezetére, a sötét foltokra, a finom vonalakra és ráncokra gyakorol jótékony hatást az arcon és a nyakon

    Különösen alkalmas száraz és matt bőrre
    A bőr felszínére összpontosít, és irritáció nélküli hámlasztást biztosít
    A gyengéd hámlasztó hatású Just Lactic Acid + HA friss, tisztább és feszesebb bőrt eredményez

Alkalmazás: 
Használj 4-5 csepp Revox hámlasztót esténként a megtisztított, teljesen száraz bőrre. Kerüld a szem környékét, és gyengéden masszírozd be. Hagyd teljesen megszáradni, mielőtt a következő terméket alkalmaznád. Mindig a többi kozmetikum előtt alkalmazd. 

Összetétel:
Water / Aqua, Lactic Acid, Propylene Glycol, Potassium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethyl Cellulose, Phenoxyethanol, Acid Red 33 / CI 17200, Tartrazine / CI 19140, Red Dye / CI 16255, Black Dye / CI 28440

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Ajánlott

Ajánlott Arcra

Hámlasztás intenzitása

Peeling intenzitása Mély

Használat

Használat Nőknek

Specifikáció

Bőrtípus Érzékeny, Száraz
Kód:  PLK898
Termékszám:  5060565103955

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20