Oldal frissítése

REVOLUTION X Friends Mini Fixing Spray Rachel 30 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION X Friends Mini Fixing Spray Rachel 30 ml

Dobd fel megjelenésedet a mindig ápolt és hibátlan sminkkel, ahogy a népszerű Jóbarátok sorozat főszereplője, Rachel. A REVOLUTION X fixáló spray biztosítja, hogy az alapozó, a szemhéjfesték és más sminktermékek hosszan tartsanak az arcodon. Koffeinnel és hialuronsavval gazdagított formulája ápolja a bőrt, hidratált és egészséges megjelenést biztosít. A nap bármely szakában újra alkalmazhatod az arcodon,  hogy tökéletesítsd a sminkedet. A REVOLUTION X Friends fixáló spray mini kialakításának köszönhetően bármilyen kistáskában elfér, így mindig kéznél lehet. Ezenkívül minden egyes alkalmazáskor az édes eper kellemes illata vesz majd körül. 

A REVOLUTION X Friends Mini Fixing Spray Rachel 30 ml-es fixáló spray legfontosabb jellemzői

  • A REVOLUTION X Spray biztosítja az alapozó, szemhéjfesték és egyéb sminktermékek tartósságát
  • C-vitamint és hialuronsavat tartalmaz
  • Hidratál és táplál
  • Újraéleszti a sminket a nap folyamán 
  • A REVOLUTION X Friends Rachel fixáló spray mini változata elfér a kézitáskádban
  • Az eper illatával 

Használat: 
A fixáló permetet 20-25 cm távolságból fújd a kész sminkre, majd hagyd teljesen megszáradni. 

Összetétel: 
Aqua (Water, Eau), Alcohol Denat., PVP, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Niacinamide, Parfum (Fragrance), Caffeine, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment, Coleus Forskohlii Root Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Isopropyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Limonene.

Kód:  DEKO5288
Termékszám:  5057566458573

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10