Oldal frissítése

REVOLUTION Soap Styler 5 g

4,7 8 értékelés
Leárazás -11 %
2 490 Ft 2 790 Ft

REVOLUTION Soap Styler 5 g

Hallottál már az új hollywoodi trükkről a szemöldök fixálására szappan segítségével? A REVOLUTION márka hozzánk is elhozza. Ma a telt, sűrű és bolyhos szemöldök a divat. A Soap Styler termékkel te is megadhatod ezt magadnak. A szemöldök-szappannal nagyon könnyen megbirkózol a szemöldök formázásával.Csak nedvesítsd be a mellékelt aplikátort, fésüld a kívánt formára a szemöldöködet, és készen vagy. A hagyományos szemöldökgélekkel ellentétben a Revolution szappannak tartós hatása van. Ráadásul a paletta kefét és tükröt is tartalmaz a formázáshoz, amikor csak szükség van rá.

A REVOLUTION Soap Styler 5 g szappan szemöldökre fő jellemzői

  • A REVOLUTION Soap Styler szemöldök-szappan a hollywoodi csillagok stílusában fixálja a szemöldököt
  • A telt, sűrű és bolyhos szemöldökért
  • Nagyon könnyű formázás
  • A Revolution Soap Styler tartós hatást fejt ki
  • A Revolution paletta kefét és tükröt is tartalmaz

Használat:
Nedvesítsd be az aplikátort, húzd végig a szappanon, és finoman fésüld meg a szemöldöködet felfelé vagy a kívánt alakba. Szárazon is használhatod egyszerű rögzítésre.

Összetétel:
Myristic Acid, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Glycerin, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Citronellol.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Barna hajúaknak
Kód:  DEKO3863
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566223478

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05