Oldal frissítése

REVOLUTION SKINCARE Overnight Targeted Blemish Lotion 30 ml

5 3 értékelés
4 790 Ft

REVOLUTION SKINCARE Overnight Targeted Blemish Lotion 30 ml

Add meg a bőrödnek a jól megérdemelt ápolást! A REVOLUTION SKINCARE Overnight Targeted Blemish Lotion arcszérum segít a bőrhibák megszüntetésében. Az arcszérum szalicilsavat és cink-oxidot tartalmaz, amely eredményesen veszi fel a harcot az olyan bőrhibákkal, mint az akné, a megnagyobbodott pórusok vagy a mitesszerek. A REVOLUTION SKINCARE szérum rendszeres használatával megelőzheted a problémás bőr további tüneteit. A calamin megnyugtatja az irritált bőrt és a faggyú felszívásával csökkenti a bőr zsírosságát is. A REVOLUTION SKINCARE szérum jótékony ápolást nyújt a zsíros és szennyezett bőrnek alvás közben.

A REVOLUTION SKINCARE Overnight Targeted Blemish Lotion arcszérum fő jellemzői

  • REVOLUTION SKINCARE Overnight Targeted Blemish szérum a bőr hiányosságai ellen a kitágult pórusok mérséklésére
  • Nagyon hatékony és szelíd szalicilsav és cink-oxid keverékét tartalmazza
  • A REVOLUTION SKINCARE szérum megnyugtatja a bőrt
  • A calamin tartalmának köszönhetően szabályozza a faggyútermelést és megakadályozza a pattanások kialakulását

Használat:
Merítsd bele az ecsetet az üveg alján található rózsaszín készítménybe és vidd fel a szérumot a bőrhibákra. Hagyd hatni egész éjjel. Mindig az esti arcápolási rutinod utolsó lépéseként használd. Reggel alaposan mosd meg az arcodat. Az üveget mindig függőleges állapotban tárold és ne rázd össze. Amennyiben a tartalma mégis összekeveredne, hagyd a terméket leülepedni használat előtt.

Megjegyzés:
Hogyha túlzott bőrirritációt tapasztalsz, függeszd fel a termék használatát. Ne használd a szem környékén.

Összetétel:
Isopropyl Alcohol, Aqua (Water, Eau), Zinc Oxide, Calamine, Glycerin, Salicylic Acid, Talc, Menthyl Pca, Ethylcellulose, Chlorhexidine Diundecylenate, Ci 77891 (Titanium Dioxide). ; Ingredients : Isopropyl Alcohol, Aqua (Water, Eau), Zinc Oxide, Calamine, Glycerin, Salicylic Acid, Talc, Menthyl Pca, Ethylcellulose, Chlorhexidine Diundecylenate, Ci 77891 (Titanium Dioxide)


Összetétel

ISOPROPYL ALCOHOL, AQUA (WATER, EAU), CINK-OXID, CALAMINE, GLICERIN, SALICYLIC ACID, TALC, MENTHYL PCA, ETILCELLULÓZ, KLÓRHEXIDIN-DIUNDECILENÁT, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Hatás

Hatás Hidratáló, Regeneráló, Pattanásokra

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Korosztály

Korosztály 15+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Összetétel

Összetétel jellemző Illatmentes
Kód:  KSPL2606
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566126007

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15